Bukii Kızlar bugün kızımın tane azı dişi çıktığı için Ateşi vardı soğuk algınlığı vardı bu yüzden doktoruna götürmek gereği duydum sabah doktoruna götürdük fakat kendi doktoru izinli olduğu için orada başka bir bayan doktora götürmek zorunda kaldım O bayan doktor da rutin kontrollerini yaparken Bebeğimin Genital bölgesinde bebeğim Kız bu arada vajinasında çiş deliğinin Orada ufak bir dar olduğunu söyledi böyle eliyle iki dudağının arasını çekip açmaya çalıştı hafif kanadı ve kızardı bu dedi normal dedik sen kendin de evde bu şekilde yap dedi başına gelen var mı Sonra Sağlık ocağındaki kendi doktorumuza götürdük o da evet Böyle bir şey olabilir ama şu anda ben öyle bir şey görmedim dedi Belki Doktor o anda açmıştır dedi Şu anda da bebeğim ağlama krizine giriyor orası çok felaket acıyor başına gelen var mı Bana yazar mı bir şey önerir misiniz zaten azı dişleri çıkıyor zaten garip bir de üstüne bunu yaptı Doktor iyice kötü oldu bebeğim
-SweetPanda- Bukii Ya ben anlamadım, ufak bir dar derken neyi varmış ki kızının ilk kez duyuyorum. Yani dar kelimesini anlamadım, doktor bu dar kelimesinin açıklamasını yapmadı mı ? Siz sormadınız mı ne anlama geldiğini ? Bu arada çok geçmiş olsun.
mirgulak Bukii genelde vajınal yapısıklık olur acaba onun için mi öyle çekiştirmiş ama kanamış ve çocuk durmuyor diosunuz gerçi yapısıklık olsa anlarsınız
gurbetcimami Bukii canım buna vajinal yapışıklık deniliyor başıma gelmedi ama burda çok kişiden okudum
AylaSuna Bizim doktorumuzda yapıyor haftada bir sende yap yapışma olmasın dedi ama kanaması garip geldi 🤷🏻♀️
Binnur_cam Bukii küçücük yavruların şeyleride dert oldu töbe yarabbi ya nasıl yaptıda kanattı acaba çok merak ettim… Açık bırak biraz canım altını üfle sık yıka rahatlar inşallah … Az bi losyon sür istersen losyonu dolaba soy soğusun sür soğuk iyi gelir rahatlatır ..
NatashaRomanoff Bukii Benim kızımın 3 aylık kontrolünde bunu farketmişti doktoru. Vajinal yapışıklık olmasın cerrahi müdahaleye kadar gider demişti. Bezini alırken orasına baktığını hissettirmeden aç zorlamadan demişti. Ama sadece çişini yaptığı yer bu arada. Birde Estriol krem vermişti sonra oraya sürmem için. Bende 1 ay kullandım temizledim hep dikkat ettim geçti.