hmah Merhaba Kızlar kızım 5 aylık oldu ama ve sadece emerek uyuyor bu akışkanlığı nasıl değiştirebiliriz?
mrv26 hmah bizimde memede uyuyordu oğlum 9,5 aylık uyku eğitimine başladık 5. Günümüz bugün. geceleri meme desteğini kestik zor oluyor birazcık ama sabırlı olursak başarıyoruz
ZeynepByln Benim oğlumda 9buçuk aylık hala emerek uyuyor ilerledikçe bu alışkanlığı değiştirmekde zorlaşıyor 🫣aslında güzel oluyor ben emzirmeyi çok seviyorum ama geceleri insan bazen deliksiz uyumak istiyor 🤦🏻♀️
Huriyekmc Benim de öyleydi memeden ayırınca emziği veriyorum uykuya dalıyor geri 5,5 aylık bebeğim inşallah böyle de devam eder
wisesmom ZeynepByln bana da öyle geliyor. Sayılı zaman bitecek diyorum. Memeyi bıraktırmak çok gözümde büyüyor ama bu seferde.
ZeynepByln wisesmom evet o da biraz zorlar büyük ihtimalle ama ondan sonra rahatlarız inşallah benim 1seneden fazla var daha bıraktırmam için 🤭
evhamliana mrv26 geceleri çok sık uyanıyor muydu önceden. Bende de durum aynı ve memeyi vermeden katiyen uyumuyo
mrv26 evhamliana evet yani sürekli uyanıyorduk ama açlıktan değil alışkanlıktan yani buda çok yoruyordu beni