Merhaba hanımlar 15 aylık kızım var doğduğu günden beri uyuku sorunları yaşıyoruz aynı odada yatıyorduk küçük olduğu için ama 2 aydır odasını ayırdım 1 ara gece uyukularmiz çok güzeldi 10 yatıyor 8de kalkıyordu deliksiz uyuduğu da vardı 1 kere uyandığı da... Babamız bedelli askere gittiğin de uyku düzenimiz nr yazık ki bozuldu🥴 21 gün boyunca hep benimle yattı babaannemizde ve anneannemizde kaldığımız için ve 1 aydır hiç bir şekilde odasında uyumuyor mesela 11 buçukta mamasını yedirdim ve bu saatte ağlamaya başladı şuan sallıyorum ve gerçekten yoruldum düzensizlikten kendime vakit ayıramam eşimle oturup dizi izleyememdem benle uyursa 11e kadar uyuyor kalkıyoruz kahvaltısını yaptırdıktan sonra oynuyor eğleniyor 3 buçuk gibi Uyutuyorum 20dk sonra uyanıyor veya ben yaninda uzanirsam 2 saat uyur baska türlü uyumaz uyaninca daa 11e kadar uyumuyor bu kadar saat uyumuyor yoruluyor da ben artık napıcamı şaşırdım sizden fikir almak istiyorum nasıl tekrar düzene sokabilirim enerjisini nasıl atabilir başka 🥴