Busra986532 NaimeYilmaz Mihrişah Sare. Mihrişahı teyzesi koydu Sare yi babası. Bende yeğenimin adını koymuştum Mihrimah. Aalında ben mihrimah istiyordum yeğenime kısmet oldu.
Ecenin_annesiii NaimeYilmaz Beril Ece 🌸 eşimle ortak kararımız 🥰 birkaç isim daha düşünmüştük hepsini minik kağıtlara yazdık ve eşimle ayrı kura çektik ikimizdede bu isim geldi koyduk 😍
yusuf11 Livasu 8 yasinda ben koydum ismini Ledeyna 25 aylik ben koydum ismini Yusuf Hamza 13 aylik babasi koydu ismini🥰
pearl2023 NaimeYilmaz Kızımın ismi Melina. Beğendiğim isimlerin arasından eşim seçti Melina olsun istedi. Ben Eylül istiyodum aslında 🤭🤭
Maviim NaimeYilmaz kızımın adı Mavi🩵 ilk babası attı ortaya bu ismi ama zaten benimde içimde vardı istemez diye söylememiştim hiç sonra kendi söyleyince dünyalar benim oldu🙏
Ahsen2323 NaimeYilmaz tek isim Ahsen 💗 ben bir işin sayfasında görüp çok beğenmiştim eşimde beğendi koyulmuş oldu .. çevremizdeki herkeste sevdi ismi memnunuz🥰
MeteYmen_Annesi Basri mete Eymen efe Biz Mete iye eymeni kullanıyoruz biri mecburen dede ismi oldu 😐 METE VE EYMEN daha güzel😁 Efe yi de ben koydum ikiside iki isimli olsun diye
1Pcoslu_anne Elif Ceylin kizimizin adi Elif adini annem bana koymak istemiş koyamamis bende kızıma koydum ceylinide babamiz istesi ikimizinde istediği oldu