Elfgrn NaimeYilmaz Asel Ceylin ♥️ Aseli ben koydum küçüklüğümden beri istediğim bir isimdi Tek isim olmasın dedi babası eşime liste hazırladım o listeden ortak kararla Ceylin ismine karar verdik
uynakbalina NaimeYilmaz Ali Fuat eşimle ortak koyduk Ali kayınpederin ismi Fuatı da ben seçtim gönül demek ❤️
busraebrar_90 Elfgrn BÜŞRA ebrar kayın validemle beraber karar verdik Büşra’yı kayın validem seçti Ebrar da eşimle ortak karardı
teyfik uynakbalina rükiye hazal eşimle bizde çok düşündük kayınvaldemin adı rükiye bemde yanına isim koymak istedim o kadar güzel isimler var ki insanın aklı karışıyor. 🤣
Sefa-Eda NaimeYilmaz ikizlerim Eda ve Sefa. Eşimin adı Sercan,benim Fadime. Çocuğumuz olunca ikimizin isimlerinin birleşimi olarak Sefa koyalım diyorduk, kızımız supriz olunca Sefa ve Eda koyduk
13062023elisa Elisa ismi çok hoşuma gidiyordu nisanliyken hep elisamiz olsun diyorduk. Rabbım de nasip etti Yanına birde İkra ekledik Kızımın adı Elisa İkra oldu🥰🤍
Seher_okan120820 13062023elisa benim kizimin adida elisa bizde yanina hüma ekledik adlariyla büyüsünler benimde çocukken birinde duymustum o gunden beri hayalimdi 🤗
Seher_okan120820 hurmakusi Allah bağışlasın benim kızımın adıda elisa bizde hüma ekledik yanına benimkide 45 günlük isimleriyle yaşasın evlatlarımız 🤗
CuteBadesMama NaimeYilmaz “Bade” 🌸 Kızımın ismi benim çok istediğim isimler arasındaydı. Eşim bunu hissetmiş gibi bir anda Bade koyalım demişti. Çok şaşkın ve mutlu olmuştum 🥹💖