Nezihaaa Hanımlar merhaba. Bebekleriniz kaç aylık, kaç kilo, ne kadar doğdu ve isimleri neler🥹😍 Benim kızım 10 Şubat 2023 de doğdu. İsmi Yasemin Gökçe. Doğduğunda 2730 kiloydu şuan 6690. Kilosu iyimi sizce
Delidoluu Nezihaaa benim oğlumda 13 şubatta 2480 gram doğdu geçen ay 6800dü doktor mama raporu çıkardı zayıf olduğu için
alpinanneesi Nezihaaa 1 Mart 2023 de doğdu adı Alp 😌 6 aylık 7300 gr 69 cm iyi mi boyu kilosu ben üzülüyorum son 3 aydır ayda sadece 300 gr alıyor doğum kilosu 3400 ilk aylarda iyi kilo aldı diye kilosu iyi gibi suan
Masalina12 Nezihaaa Kızım 17 temuz 2023 de doğdu bir buçuk aylık 2900 le hastaneden çıktım 10 gün önce 4440 olmuştu şuan bilmiyorum kaç kilo☘️
Nezihaaa Delidoluu ben kontrole gittiğimde mama kullanmayım mı diye sordum ama hayır dedi. Bende kullanmak istiyorum ama doktor hayır ek gıda ve kendini ver bitek dediği için emin olamıyorum
Delidoluu Nezihaaa doktordan doktora değişiyor heralde 1 aylık rapor çıkarttı günde iki şişe veriyorum ama sanki bi gelişme olmadı . Her gören ne kadar zayıf küçücük diyor moralim sıfır oluyor