Beyza3535 Arkadaşlar bebeğim yedi günlük göğsümü pompayla sağıyorum oğlum göğsümü kabul etmiyor göğüs ucumda pek yok sağlık Ocağındaki hemşire göğüs ucu al dedi acaba göğüs ucu hangisi kullanan var mı yardımcı olur musunuz teşekkürler🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Zeliha24 Beyza3535 silikon gögüs ucu al bide şırıngayla aparat yapıyolar gögüs ucunu çıkarmak için YouTube da var ordan bakabilirsin
Peaceful Beyza3535 aynı şeyleri yaşadım canım öncelikle içini ferah tut geçecek inşallah. Sonrasında pompa al ya da göğüs ucu çıkarıcı al eczaneden. Israrcı ol mutlaka
Eslem_Somuncu Annesininbebegi bende aldim hic ise yaramadi tutmadi 2bucuk aydir sagiyorum son damlasina kadarda sagmaya devam. Sifir gogus ucu ve emmeyen bir bebe😳
Bensukus Benim de aynıydı 52 gün sonra göğüs ucu denedim eczaneden aldım şuan alıyo inşallah normal memeyi kısa zamanda tutar
tbc Ben göğüs ucu kullanmıştım ilk günler benimkini de almıyordu birkaç ay o şekilde emzirdim sonra bıraktım faydasını görürsünüz, aventin silikon başlığı hayat kurtarıcı.
kubrasimin Mamajoo nun göğüs ucunu kullandım tuttu o sekilde kelebek seklinde uc tercih edin daha rahat oturuyor
Beyza3535 Peaceful gögüs pompası aldım onu biberonla veriyorum ama memeden emdir diyor herkes doktorlarda. Nasıl yapıcam bilemiyorum 😢
Zeliha24 Beyza3535 mamajo kelebek şeklinde olanı var canım ondan al silikon benimki öyle tuttu sağarak nereye kadar verecen bebeğin emmesi daha iyi bebek emdikçe çıkacak pes etme bende çok uğraştım sonunda gögüs uclarım çıktı