DilekGunes Gece uyanıyor sabah kadar oynuyor Gündüz zaten zorla 3 saat uyuyur Gece ile gündüz uyku toplamı 6 saat filan toplasam ediyor Ne yapacağım ben doktara gittim sonuçlar vb temiz yapacağım akıllı veririn lütfen
Selamcanim DilekGunes benim kızımda öyleydi. Uyumazdı. Benim hamilelikte başlayan uykusuzluk problemim bi 6 aya kadar devam etti. Şimdi yaşına giriyor dş çıkartmadığı sürece gece 2-3 anca uyanır. Hala deliksiz uyumaz yani.
Yaprakderin22 DilekGunes 8 ay 15 günlük bizde de durum aynı ne gece ne gündüz uyumuyor şuan delirmek üzereym nasıl uykusuzluğa dayanıyorlar anlamış değilim
motherofLeyla DilekGunes gündüz zorla 3 saat uyutmayı bırakın bence uykusu gelirse uyutun gelmezse uyutmayın belki 3 saat uyku fazla geliyodur benim kızım 5 ay 12 günlük şuan gündüz uyku süresi toplam 2 saat bile değil yani 6 ayda heralde hiç uyumayacak
Akca28 Yaprakderin22 benimde 8 ay 10 günlük kalkıyor gece ağlıyor ama öyle gerçek bir ağlama değil ve sürekli yüz üstü uyumaya çalışıyor öyle uyuyor uykusu var ama direniyor
motherofLeyla DilekGunes bazen aşamıyoruz bu bebeklerdeki uyumamayı yani biz kocaman halimizle dayanamıyoruz onlar nasıl dayanıyor bilmem uykusuzluğa :)