Hilalmirayy Merhaba uyku düzenim cok bozuldu bebeğim 7 ay 20 günlük melatonin kullansam sorun olurmu kullanan annelee varmı ? Emziriyorum bu arada , ve cok derin bi uykumu oluyor bebeğimi geceleri emziriyorum cünkü kalkmam gerekiyor
Nova Hilalmirayy Emzirirken anne sutu e de gectigi icin guvenli olup olmadigina dair calismalar olmadigi icin ben cesaret edip kullanamadim. Yine de doktorunuza danisin derim. Belki uygun formda aksamlari rahatlatmasi icin magnezyum icebilirsiniz.
Betulyilmazzz Daha bugün sabah çok fenomen olan ve bilinen melatonin ilacinin herkesi hastanelik ettiği yorumunu gördüm. Belki de size demem için dikkatimi çekti. Her şeyde sebep vardır.. Bence kullanmak isterseniz dahi doktora danışın. Asla kendiniz bir şey kullanmayın. Birde sutten bebeğe geçer her şey çok dikkat edin 🌸
Nova Hilalmirayy İyiydi ama son haftalarda 11,5 aylık bebeğim çok sık uyanır oldu. Bir de erken kalkıyor. Dolayısıyla bozuldu benim de
Nova mavibir Emzirmiyorsaniz onerebilirim. Bana daha iyi gelen lavanta yagi oldu. Yastigima damlatiyorum. Bayagi rahatlatiyor cabuk uykuya daliyorum.