Ebruaydiin Prensesannesi11- 4 aylık oldular yaklasık 2 aydır kullanıyorum yavaş kilo aldırıyor fakat mamalar arasında anne sütüne en yakın o olduğunu söylemişti doktor o sebeple yavaş aldırsın sağlıklı alsın kilosunu düşüncesindeyim:)
Burcubkb Prensesannesi11- içeriği temiz değil bence Palm yağı var 3 aylıkken kullanmıştım daha sonra bıraktık golden goat kullanıyorum gayet memnunuz.
-Basak- Ben de doktor önerisiyle hipp kullanıyorum çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım kilosu hep normal değerlerde çıktı şişiren bir mama değil alması gerekeni aldırıyor bence
Bbcrrr Bende hipp combiotic organik kullanıyorum. İlk başlarda hem mama hem anne sütü almasına rağmen kilosu idealdi öyle çok pofuduk şişkinlik yapmıyor ki, sağlıklı olan da o. Doktorumuzda gayet kilosu iyi, gelişimi gayet yerinde der.
Prensesannesi11- Bbcrrr evet bana da öyle geldi mama şişirir diyorlar ama bu mama şişirmşyor kaç aylık bebeğiniz
Bbcrrr Prensesannesi11- 5 buçuk aylık kuzum, gerçekten öyle dolu bi şişkinliği var yani sert yumuşak değil
egee_momm Prensesannesi11- meme mama şeklinde ilerliyoruz hipp kullanıyorum 4 ay 22 günlükken 8500 kiloydu
buse8524 Prensesannesi11- evet yapıyor kilo çok şükür Aptamil kullandığım da sanki doymuyor gibiydi ve kabız yaptı ama hipp kullanınca baya iyi geldi oğluma tavsiye ederim hippi
naynini Prensesannesi11- biz doğduğu günden itibaren kullandık, kilo alımı iyi, gaz problemi ilk üç ay ağlattı sonra toparladı, kabızlık yok 😊