Arasus Hanımlar oğluma yürüme arkadaşı almak istiyorum ama fiyatları biraz yükselmiş acaba uygun fiyata satmak isteyen var mı yardımcı olabilir misiniz 😇
Kuzularinanasi Arasus ben satabilirim henuz dolap a yuklemedim ama yarin yuklerim chicco marka bizimki.fiyat araliginiz ne
yasacmalamalo Arasus bn letgoya 350 koydum ama altta birisi gardroptan 54 almş ddi 400 e koyarım 350 ye gelir alıcaksanız fisher pricein zebra modeli bnm vandaysnız elden de verblrm
Asyabuse Kuzularinanasi dolap aşırı hizmet bedeli almaya başladı ve 250 tl üstü satıcı karşılıyor kargoyu geçen bir annemiz paylaşmıştı 450 ye satmış bir şey yakan olmasın hatırlayamadım ne olduğunu ama büyük ebatlıydı 54 tl ödeme almış dolaptan sadece gardrops daha iyiymiş bu konuda 🌸
Kuzularinanasi Arasus hic piyasasina bakmamistim simdi baktim trendyolda 1400 tl.chicco mutlu alisveris yurume arkadasi.siz de bakin hatta modeline.650 tl ye veririm.
Kuzularinanasi Asyabuse bilemiyrm gardorp kullanmadim hic.dolapta sknti yasamadim bugune dek ama paketin buyuklugu ile ilgilidir o durum dogrudur.bakarim bi ona da