Cihan-mom Kızlar sünnet doktoru tavsiyesi sordum ama hep erkek doktor ismi var bayan doktorlar sünnet yapmıyor mu gerçekten bunu merak ettim çünkü ben bayan bir cerraha randevu aldım Bilkent şehir hastanesinde sünnet yaptırabilir miyim diye sormak için 🤦🤦
Storymoon Cihan-mom bir arkadaş yazmıştı kadın doktor sünnet etti diye başka bir postta çoook şaşırmıştım kadın bindiği dalı nasıl keser diye 😀
Kzmoglum Cihan-mom tarsusta var Şahika hanım 1 numara başka illerden bile duyup gelen yaptırıyor ve yillardir
Cihan-mom -Elcin- Ayy herkes erkek ismi söyleyince dedim acaba yapmıyorlar mı boşa mı randevu aldımmm🤦🤭
Cihan-mom Hariybo Bilkent şehir hastanesinde bir doktor hanıma randevu aldım umarım o da yapıyordur boşa Randevu almamışımdırrr🙂
Cihan-mom Kzmoglum Maalesef tarsusa falan gelemem 🤦 Ankara’da yaptırayım dedim fakat hep erkek hocaları tavsiye ettiler ben de bayandan randevu aldım sormak için
Bertugnunannesi Cihan-mom çocuk cerrahı bayan illa ki vardır niye yapmasın ama üroloji dr una yaptıracaksanız bayan ürolog bulmak biraz zor