Ahh ahh 1 buçuk aydır çekiyoruz yani kızlar, kızım bi türlü beceremedi şu uyuyacağında yüz üstünden geri sırt üstü dönmeyi :( mesela uyutup beşiğine yatırıyorum sağa yada sola dönmek istiyor kollarını sırtını döndürüyor ama poposunu döndüremiyor bu defa pat geriye sırt üstü dönüyor uyanıyor, yada beşiğe koyunca hemen yüz üstü dönüyor çok çok uykuluysa kafayı koyup uyuyor ama az uykusu varsa direk kafasını kaldırıyor yüz üstündeyken koyup uyumuyor, gece bu yüzden çok uyanıyor beşiği benim yatağımın ilerisinde yüzünü net görüyorum işte dur bakalım hemen gitmiyim bi kendi dönsün uyusun diyorum yok karanlıkda bile gözlerime çiğil çiğil bakıp ııı ııı diyor nasıl gitmeyim ki :) 5 ay 12 günlük oldu hala reflü yatağında yatırıyorum onda güzel uyuyor bazen uyuyamıyor ama o zaman koymuyorum yatağı bu defada uykusu bölünüyo dönmeyi beceremeyince 1 saat uykuya döndürmeye çalışıyorum. Gün içinde sırt üstü dönüyor ama öyle hemen değil zorlana zorlana dönüyor, yani illaki böyle şeyler yaşayan vardır ne gibi taktik uyguladınız bu durum tahmini kaçıncı ayına kadar böyle sürer, tam olarak sırt üstü dönmeyi başarırsa uyur demi uykusu bölünmez demi lütfen helppp