KonuMankeni Kızlar 16 aylık bir bebeğim var artık ona yatmadan önce süt vermek istiyorum. Ayına uygun memnun kaldığınız biberon önerileri istiyorum 🥰🥰
Pinpony KonuMankeni süt vermeyin. Lütfen sütun zararlarını araştırın. Ayrıca 16 aylık biberon almayın bence bardaktan içsin kocaman olmuş 😂
Kuzularinanasi KonuMankeni 16 aylik olmus biberon birakma zamani gelmis niye biberondan icsin ki.sulukla veya bardakla icebilir bence.biberon dislerini curutur hem bu saatten sonra.bi de niye sut vermek istiyorsunuz.sut yerine kefir ayran verin.süt kansizlik ve istahsizlik yapiyor .
Themom_ KonuMankeni bebeğim 4 ay 13 günlük henüz🫠 onun yerine cumartesi ben kırdım yedek biberonunu elimden kaydı🫣 Ama ne koku nede baska bir sey ypmadı gün aşırı kaynatıyorum her mama sonrası biberon temizleme ile yıkıyorum miiss🩷
Banumeral Bende doğduğundan beri avent cam kullanıyorum çok memnunum sağlık açısındanda cam tavsiye ediliyor ne koku yaptı ne başka bişey
KonuMankeni Themom_ öneriniz için teşekkür ederim ama sanırım cam biberon bizi maddi olarak sarsabilir 😁😁
Themom_ KonuMankeni Bütçenizi bilmediğim için önerdim çünkü biberonları bize de hediye geldi bende bilmiyorum fiyatlarını memnun kaldığım için yazdım 🩷 Siz muadiline bakar bulursunuz🩷
KonuMankeni Pinpony 😁😁 sütün fazlası zarar diye biliyorum.. günde 1 bardak süt hala kemik gelişimi için önemli 🤷🏻♀️
goktug06 Philips Avent. Ama cam değil bizimki. Sağlık yönünden tabi ki tavsiye olarak cam daha iyi fakat oğlum şuan kendisi de rahatlıkla tutup içebiliyor. 💖
KonuMankeni Kuzularinanasi devam sütünden vermeyi düşünmüştüm. Abartmadıkça kalsiyum yönünden zengin olduğu için hala vermek gerekiyor diye biliyorum
KonuMankeni Kızlar teşekkür ederim 😁😁 evet bardak aklıma gelmemişti, benim kızımın da biberonu olmasın mı diye düşündüm ama… kalsın madem 😊
Pinpony KonuMankeni lütfen araştırın. Bilgiler güncelleniyor eskiden doğru dedikleri şey şimdi yanlış çıkabiliyor. Çocuklarına süt vermeyi kesince hastalıklarının bile gittiğini söyleyen ebeveynler var. Çünkü sütü sindirecek bir gen yok insan vücudunda bu yüzden zararli .yeni makaleleri okuyun. Süt yerine yoğurt tüketin. Peynir tüketin yani sütun fermente hallerini.
delirmeceler KonuMankeni philips avent ikizlerime kullanıyorum kullanmadığımız biberon kalmadı mahallede biberon sapığımısın diyorlardı en son aventi sevdiler kaldık ama eltim chicco aventle dönüşümlü oda ikisindende memnun
Ucansupurge KonuMankeni 1 yasa kadar avent kullandim daha sonra emzik kismi yirtilinca Lansinoh a geçtim. İkisi de guzel, ikisini de tavsiye ederim.