Merve68681 Kızlar 3,5 aylık oğlum var gündüzleri uykudan korkmuş gözlerle ağlayarak uyanıyor neden olur bu acaba.bugün idrar yolu enfeksiyonu mu var diye bakıldı temiz kan testine bakıldı temiz çıktı Allah aşkına var mı böyle bir şey yaşayan lütfen cevap yazın
Umutveannesi Merve68681 acaba acıktığı için ya da gazı olduğu için olabilir mi ya da yanında sizi göremediği için olabilir aklıma başka bir şey gelmedi
symozdag Merve68681 3 bucuk aylıgız bizde de aynı durum var ama uyurken önce içini çeke çeke ağlıyor sonra şiddetleniyor ağlaması ve çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor ne kucakta ne memede asla sakinleşmiyor gözlerini açıp bakmıyor gözleri kapalı ağlıyor zor sakinleşiyor sonra hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Neden acaba bilmiyorum ama rüyasında korkuturlar diyorlar
nevakus Geçenlerde benzer bir konu bende açtım. 17 aylık olmak üzere hala aynı durum doğduğundan beri ağlayarak uyanıyor uykudan. Yalnız olmaktan korktuğu içindir belki sizinkinde bizde öyle çünkü yanına gidip emzirince sakinleşiyor hemen.
Merve68681 nevakus 3 gündür böyle ve önceden de ağlardı ama bu şekil ağlamazdı çok korkarak uyanıyor sanki kabus görmüş gibi
Merve68681 Umutveannesi yok o durumlarda böyle ağlamazdı gözlerini bir noktaya dikip ağlıyor kabus görmüş gibi uyanıyor hatta bizi görünce de irkiliyor ilk etapta çok üzülüyorum internete yazıyorum acayip acayip şeyler yazıyor.doktorumuzu aradım akşam idrar yolları enfeksiyonu olabilir böbreğe de bakmam lazım dedi.az evvel acile gittik enfeksiyon yok idrar temiz kan tahlili temiz böbreğe de yarın baktırcaz
Ask1111 Merve68681 youtubedan Osman gönülalın diş çıkarma videosunu izleyebilirsiniz yaklaşık 3. Ayda bebekler diş çıkarma başlıyor beyazlık göründüğü zaman diş çıkıyor demek değilmiş aslında daha öncesinde diş yapılanmaya başlayınca bebekte de sıkıntılar başlıyor ve çığlık atarak uyanmalar oluyor
Merve68681 symozdag aynısı ya aynısı 3 gündür böyleyiz nedir bu çok üzücü gündüz uykularında oluyor bir de özellikle
Merve68681 symozdag uykunun arasında ağlamaya başlıyor gibi oluyor sonrasında iyice şiddetleniyor bizi görüyor bizden de korkuyor ağlamaya devam ediyor
minikmucizem_1 symozdag merhaba benimde oğlum öyle 2 gündür korkarak agliyor gözlerini açamıyor kafasi sallaniyor
symozdag Merve68681 bizimde gündüz oluyor, dediğin gibi bizi görünce daha cok ağlıyor nedir bu durum bilemedim
Merve68681 symozdag canım sebebini öğrenirsen lütfen bana da söyle.bugün babası elektrik süpürgesi çalıştırmıştı akşam yanında bi gör şoka girmiş gibiydi kitledi kendini resmen nasıl ağlıyor artık ben de ağlamaya başladım sakinleşmiyor apar topar acile gittik
Merve68681 symozdag tamam canım dün acilde bir şey bulamadılar bi aksilik çıkmazsa bugün kendi doktorumuza da gideceğiz bakalım ne dicek
Aslan2103 Bu benim bebistede cok oluyodu. Ama sunu fark ettim. Her gun banyo yaptirirdim her banyoyadan sonda uyuttugumda ciglik atarak katilircasina aglardi. Neden bilmiyorum. Bide saglik ocaginin verdigi damlayi kullandigimda ayni sekilde uyanirdi. Damla gaz yaptigi icin muhtemelen o sekilde uyaniyodu. Ama banyo olayini cozemedim ki cok sever suyu. 5 bucuk ayligiz hala bazdn banyodan sonra ilk uyandiginda aglayarak uyanir
Merve68681 symozdag symozdag canım görüştük doktorla baktı kontrol etti idrar tahlili kan tahlili falan temiz olunca bir şey diyemedi o da.korktuğunda bol bol kucağınıza alın dedi.onun da bir psikolojisi var filan dedi.şimdi geçti şükürler olsun.uykudan uyanınca korkup ağlıyordu ya hep başında durdum bir süre uyanınca beni görsün diye.öyle öyle atlattık şükür