Kuzey03 Beyzaby16 yani psikolojik olarakmı bilmiyorum ilk hafta böyle değişim fark ettm normalde akşama kadar yemek vermesem istemeyen oğlum acıktım diyorru gün içinde ekstra yemekler istiyip yiyordu sonradan sanki normale döndü ama yinede veriyorum her sabah aç karnına
Eailesi4 Beyzaby16 ben kullanıyorum yazdığı gibi içeriği doğal iştaha da faydası oldu çikolata yerine onu veriyorum bence çikolata kadar zararlı olamaz keçiboynuzu özünü de kullandım memnun kaldım biz sevdik
Tugce2391 Ay ben almistim ama buradaki arkadaşlara sordum genel olarak yorumlar olumsuz olduğu için iptal ettim
Nurcan90 Kesinlikle alma benim kızım yedi sonra kabız oldu ve hala sıkıntısını çekiyorm bide doktor dediki çok içirmeyin öle şeyler erken ergenliğe giriyor bence almayın kesinlikle memnun kalmadım
Brcuozgr Beyzaby16 oncelikle zuhre ana markasinin macununu aldım güzel severek tuketti ama iştah konusunda pek işe yaramadı. Birde bunu deneyeyim dedim ama bir kaşık verdim ikinci gün asla yemedi bir daha. Kokusumu içindeki birşey mi rahatsiz etti bilmiyorum ama zuhre ana macunu bitirdik bunu sevmedi.
AnnaKarenina_ Beyzaby16 keçiboynuzu Özü alın ama netten vs değil aktardan marketten fln haftada 1 kaşık veriyorum fazlası erken ergenlik yapıyo çok fark etti birde kan verip değerlerine bakın kansızlık b12 dvit düşüklüğü de iştahsızlık yapıyor