zeyzeykere Merhabalar iki hafta once vertigo yasadim ama gecti şükür fakat hala sallaniyomus hissi gibi his yasiyorum yalniz disari cikmaya yalniz kalmaya korkuyorum boyle yasayip sonra o his kalan oldu mu sanki surekli donecek korkusuyla yasiyorum
Nil37 zeyzeykere bende menier hastalığı var canım vertigonun en ileri hali kulağımın birinde yüzde kırk duyma kaybı oluştu 3 senedir sağ kulağımda hiç geçmeyen aşırı bür uğultu her hareketim baş dönmesi çok zor benim ataklarımda bilincim kayboluyor kusma gözlerim bile titreyip kordinasyonu bozulmuş Allah bize yardım etsin o ataklar çok kötü korkma bir şekilde alışıyosun
Glcntna zeyzeykere bendede hafif var . Sakız çiğniyorum doktorum demişti. Sakız iyi geliyor bide ayaklarının altına 5 tane falan yastık al ayaklarını havaya dik. Bi ilacı varmış sanırım bende bi kulak burun boğaza gidip yazdırcam .2 ayda bir oluyor . Mide bulantısı ve baş dönmesi . Araba tutması gibi oluyor bende .
zeyzeykere Nil37 brndek8 hafifti vertigo dedi doktor seninki ne oluyor gecmis olsun kardesim korkuyla yasiyorum atamadim daha o hissi
Nil37 zeyzeykere korkma canım betaserc yanında taşı baktın hafif atak geliyor hissettiğin an iç durduruyor ama dediğim gibi ne zaman tutacağı belli olmuyor çantanda olsun yine tek ilacı var zaten oda betaserc çok geçmiş olsun umarım ilerlemez🥰