Betulyilmazzz Kızlar esimle 3. Yılımız ❤ el emeği şeyleri daha çok seviyorum. O gün özel pasta yapacağım üstüne yazı yazacağım. Yanına sizce ne yapayım? Kızım ile ilk defa kutlayacağız 🥺 önerileriniz benim için çok kıymetli ❤
starwomen Betulyilmazzz arkadaşıma nişanlısı bir fanusun içerisine 365 tane kağıda güzel onunla ilgili sözler yazmış her gün içinden 1 tanesi al oku diye benim çok hoşuma gitmişti
Tatlican starwomen Yok kız erkekler yapmaz bence heske yapsa ama zor ben 100tane yazmistim cok yorulmustum kardesimde yardim etmisti😂😂
starwomen Tatlican bence de zor arkadaşımın nişanlısı 365 taneyi nasıl yazdıysa 😁 bende bir Ümit bacım işte djdjdkdkdk
Tatlican starwomen Nışanliyken göz boyamak icin neler yapiyorlar bacim 😂😂Eşimin icine aşik veysel kacmisti hergece şiirler sözler simdi ne sözler kaldi ne şiirler 😂seni seviyorum hayatim deyip kestirmeden gidiyor 🤭🤭
Tatlican Betulyilmazzz Ben hep kendisine ait yazmadim .şarkı sözlerinden kisa bir bölüm yazdim bazilarina bazilarinada kendi icimden gelenleri yazdm