Mazikeen Serpil09 halka arzın suyu çıktı öğrenci ilk okul mezunu insanlar herkes halka arz peşine düştü bu sebeple çok düşük lot veriliyor halka arz dan birşeyler kazanmak imkansız artık
Oburiks Serpil09 bilmediğiniz islere neden girmek istiyorsunuz , keşke önce arastirsaniz daha borsa nin yada arzlarin hangi gun ve saat aralıklarinda çalıştığını bilmeyen insanların böyle işlere girmesi üzücü gerçekten, önce araştırın sonra girin
Duyguseli_12 Ciqdem4899 büyük firmaların batmak üzere olduğu zaman belli bı hissesini satıyor tabi en küçük olanı belli bı sure hem onlar kazanıyor hem sen kazaniyorsun öyle çok para deqil ama
tineanigra Mazikeen öğrenci ilk okul mezunu insanlar herkes halka arz peşine düştü Borsa oynamak için diploma sorulmuyor. Saçmalamasanız keşke
NmalkoC Mazikeen insanları neden sınıflandırma ayrıştırma derdindesiniz cv istemiyorlar kimseden böyle durumlar için adı üstünde halka arz okumuş insan arz falan değil cahilce ve ayrıştırıcı yorumunuzu kendinize saklayın
Piritoiya Mazikeen acunun lise mezunu olup kanun kadar zengin olması ? . Akıla bakın akıla boş yapma HİLALLL
DerinTuana Duyguseli_12 bu bilgiyi nerden ögrendiniz? Evet dediginizin bir kısmı doğru ama bu her şirket için gecerli degil.
Duyguseli_12 Vera1810 batıp batmadigini bilmiyorum ama ben öyle biliyorum bu durumda hissesini satışa sunuyor çoğu kişide alıyor
Serpil09 Oburiks ben öyle kalkipta yüksek meblalarla girmicem ki zaten araştırma yapmak için burya yazmistim
Oburiks Merveeemeeliss bulamadım beni en çok üzen şey bilgisi olmadığı halde bir ise girmeye çalışan cahil insanlar
Duyguseli_12 Mazikeen yok sağol tatlım anlamam sadece bildiklerimi aktarma istedim doğru yanlış düzeltirsin 🥰😅
ruveydaensar Serpil09 halka arzlar kazandırmıyor. Millet yeni geçim kaynağı aramaya başladı ve herkesin ilk yöneldiği şeylerin başında borsa var. En risksiz olan da arzlar doğal olarak. Uzun vadeli yatırımlar daha mantıklı.
Seydameva Mazikeen olabilir belki çok büyük ticari zekası var ? Benim dayım ilkokul mezunu şu an bir sürü dükkanı var müthiş bir işi var müthiş teknik analiz yapıyor. Yani diyeceğim o ki okumakla her şey olunmuyor okumayan insanlar da çok iyi yerlere gelebiliyor yeter ki zekanın neye çalıştığını bil ve ona göre ilerle insanları bu şekilde ilkokul mezunu okumamış üni. Mezunu diye ayırmamak gerekir ne üniversite mezunları görüyoruz o beğenmediğiniz ilkokul mezunlarından daha cahil.
Duyguseli_12 DerinTuana galiba eşimden duydum oda birilerinden duyup borsaya gircem diyordu oda artık kimden duyduysa bilmiyorum 😒🥰 uyardığınız için teşekkür ederim
tineanigra Mazikeen cidden komiksiniz. Finansal bilgi teknik analiz vs öğrenmek için illa üniversite mi okumak gerekiyor. Üniversite mezunuyum bu konulardan tamamen alakasız bi bölüm ama halka arz ilgimi çekti araştırdım öğrendim bilene danıştım hala da danışıyorum emin olun bunu ilkokul mezunu da yapar öğrenci de yapar yeter ki ilgi alanı olsun
Prensescilek Serpil09 bugün de bi tanesi açıldı sanırım ama alamadım yarın alacağım inş. E bebekte 5 lot vermiş sadece paramı iade etmiş ya
Metinatlas Prensescilek "#p27497427 zaten halka arzlae eşit dağılım olur. Sen ne kadar yatırırsan yatır alanı alır kalan para iade edilir. Zaten halka arz anlatımlı siteler oluyor orda tahmini lot sayıları kaç kişi o halka girdi ne ladar bölündü önden bilgi veriliyor. Ben uzun süredir alıp satıyorum öyle zararım olmadı küçük paralarla karlarımı döndürüyorum.