Merhaba arkadaşlar anlatacaklarım biraz uzun ve çok bunaldım belkide paylaşmaya ihtiyacım var. Ben 14 temmuzda dogum yaptım dogum yapar yapmaz çocuğumu solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakıma aldılar. Tam 27 gün yoğun bakımda kaldı. Haftasında olmasına rağmen düşük kiloda doğdu. 44 cm 2486 kg ile doğdu. Oysaki hamilelikte çok rahattım ve bi sorunum olmamıştı hiç çok güzeldi yani. Küveze zaten solunum sıkıntısıyla alınmıştı ardından sarılık enfeksiyon derken hipoglisemi çıktı. Proglicem adında ilaç istediler bizden bir şekilde bulduk ilacı ve ilaç yurt dışından geliyor ve tedarik etmesi çok zor bir ilaç. Bu ilacı aldığında şekeri düzeldi şükür şuan hala kullanıyoruz. Şuan oğlum 53 günlük. Şehir hastanesine gidip geliyoruz araştırıyorlar herseyini. Evet bir yandan araştırılması eğer bi sorun varsa şimdiden ortaya çıkması iyi birsey olacak erken teşhis erken tedavi olacak. Ama bilmiyorum o kadar çok bunaldım ki. Yazık yavrum doğduğu günden beri sürekli hastanelerde uğraşıyoruz git git gel. O kan alirlarken ağlayışlari elinin sisip mosmor olması. Her beslenme oncesinde sekerini olcmek icin topugundan kan almak falan cok zoruma gidiyor. Artık onu öyle görünce çok içim acıyor. İsyan etmek değil ama neden diyorum hamilelikte vs hersey güzel giderken neden böyle oldu küçücük yavrumun ne suçu günahı var da bunları yaşıyor diyorum. Sizden hem dua istiyorum hemde boyle bebegi hipoglisemi çıkıp sonradan iyileşen oldu mu acaba ? Hem özeldeki endokrin doktoru hem devletteki doktor ilacın dozajı düşük olduğu için geçici olduğunu düşünüyoruz diyorlar ama bilmiyorum hersey üst üste geldiği için mi artık umudum kalmadı. Güçlü durmaya çalışıyorum ama yavruma baktikca içim gidiyor. Lütfen hipoglisemi yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi ?