Cansuakbulutyilmaz Sprial taktiranlar hastaykenmi taktirdiniz hasta olmadan taktiran varmi? Emziriyorum hasta olmadim ama taktirmak istiyorum. Birde kadin dogum jinekolojidenmi taktirdinizn
Yagmur1c Cansuakbulutyilmaz Ben taktırdığım zaman adetli değildim kendi doğum yaptığım doktor taktı bunları sadece kadın ve doğum doktorları takıyor
Nuray41 Cansuakbulutyilmaz adetken taktırdım sağlıklı yaşam merkezi gibi bir yer var oraya gittim tahlil istediler benden taktılar ama aşırı kanama yaptı cikarttiracaktim bir ay daha bekleyin belki düzene girer dediler bekliyorum
Cansuakbulutyilmaz Yagmur1c kadin dogum gebe polikinligimi takiyor jinekolojimi takiyor ben daha hasta olmadim mesela hastalik baslayincami hasta degilken taktirdiniz yoksa emzirme doneminde hastalik başlamadanmi
Mom_122 Ben adetli değilken taktırmıstim. Sadece kan aldılar benden gebe olup olmadigimi anlamak için
Cansuakbulutyilmaz Mom_122 emzirme donemindemi taktiniz hic hasta olmadan yoksa hastaliginiz baslayinca hasta olmadanmi taktinoz
Mom_122 Cansuakbulutyilmaz emziriyordum evet ama adet olmaya baslamistim. Adetsizken takıldı. Zaten adetliyken takmak istemelerinin sebebi gebe olup olmadiginizdan emin olmak.
Babyy07 Cansuakbulutyilmaz ben taktırdım canım emziriyorum henüz adetde görmüyorum daha kan tahlili sonucu taktilar