yasee01 Kızlar 23 günlük bebeğim var 2 saattir emmiyor uyuyor emsin diye uyandırdım 5 dk bi göğsümü emdi tamam başka emmedi diğer göğsümü de almadı napacam ben 5 dk ile doyar mi
Duygarn yasee01 yarım saat sonra tekrar dene emzirmeyi. Mideleri daha küçücük bize az geliyor ama onlar doyabiliyor. 28 günlük benim bebeğim 10 dkdan fazla emince kusarak atıyo fazlasını
incimira yasee01 emmekten yoruluyorlar ve bırakıyorlar çenesini dürtmeyi dene bıraktığında, sarılığına baktırdınız mı? Aynısını yaşıyordum sarılıkta..
yasee01 Duygarn sürekli emzirmeye calisiyorum bu sefer de uykusu bölünüyor sürekli bisey olur mu acaba diye düşünüyorum ne kadar zormuş cocuk büyütmek
drc3 Daha çok minik oldukları için çeneleri yoruluyo bırakıyolar. 2.ay içinde daha çok emip bitirmeye başlıyolar merak etmeyin. Emerken çenesinin altına destek olarak parmagınızı koyun ki yorulmasın çenesi
fik Ekimkizi ah kuzu seni burda görmek ne güzel 😍 bende az emiyor diye düşünüyordum sarılıkda çıktı bebişte 2 Eylül’de doğdu güzel kızım ama içinde korku ve endişe var sarılık yüzünden birde az emiyor gibi düşünüyorum 10 dk ya yakın emiyor genelde bazen 5-7 dk flan 🥲
Lavinia_ Benim de bebeğim 22 günlük ya 5 dk emip uyuyakalıyor ya da memeye gelirken bağırıp ağlıyor meme istemiyor resmen nasıl düzeltebilirim yardımcı olun lütfen
yasee01 Lavinia_ aynısını yaşıyorum bende ama ben zorla tutturuyorum memeyi biraz zor oluyor ama tutuyor sonunda
Dyggg1 yasee01 benim ki de erkek ve anlatrığın gibiydi.Doktor erkek bebeklerin daha hızlı meme emdiklerini söyledi.Ve bebeğim böyle emerek ayda 1 kg alıyordu.
Ekimkizi yasee01 Bebekler ilk 5 dakikada memenin %80ini boşaltıyormuş canım sık sık emzir sen doyuyordur merak etme💚
nazlii1_ yasee01 aç olsa ağlar emmek ister yada kilosu kontrolde az çıkarsa süt yetmiyor demektir. Ama uyuyorsa siz 1bucuk saatte 1 uyandırıp emzirin 2 saati beklemeyin. İlla çok uzun süre emcek diye bir şey yok ☺️