Sedayksr Merhaba kızlar Bebeğim 4 aylık meme reddi yaşıyoruz bu süreç ne zaman geçer? Bu durumda önerebileceğiniz birşey var mı?
-Sare32- Sedayksr 3.5 aylık benimde aynı mastit oldum o sıra oldu birşeyler düzelmiyor uyurken emmiyor onuda bazen emmiyor uyanıyoe biberon veriyorum aç kalmasın diye tek anne sütü alıyor zor meme reddi ya☹️
Lavinia_ Benim bebeğim 22 günlük daha ve sanırım biz de meme reddi yaşıyoruz memeye gelirken bağırıp ağlıyor bana vuruyor nasıl düzeltebilirim daha çok küçük ve ilk bebeğim fikri olan lütfen bana da yardımcı olsun
Rosemarry 3,5 aylık şuan ve 2,5 aydan beri aynı. Ara ara düzeliyor sonra yine başlıyor. Biberon emzik kullanıyorsanız onlar çok tetikliyor bence. Benimki şuan sadece uyurken besleniyor.
Sedayksr Rosemarry Biberon ve emzik kullanmıyoruz emziği hiç istemedi ağzından fırlattı biberondan da içmedi sağdığım sütü
Lavinia_ Umarım geçicidir çok korkuyorum bırakacak diye emzik vermiyorum biberonu da son birkaç gündür aç kalmasın diye emmediği öğünlerde sütümü sağıp biberonla veriyorum mecburen