Linahilal Güzel anneler bebeği aşı vurulan varmı ne gibi yan etkisi oldu 5 gün sonra rotayı vurulacağız
Znpmd Linahilal alerjik bi bebek değiliz rotanın ilk dozundan sonra 3 4 gün süren ishal oldu De bişey olmadı Menenjitte de ateş oldu maalesef
Dilanmiray Linahilal dün yaptırdım rota ve bexsero yı ateşi oldu biraz içtiği sütü çıkardı dünden beri çok huzursuz oldu uykuya dalmada sorun yaşıyoruz nimenrix i haftaya yaptırıcam
Suasli Linahilal rotada hiç sıkıntı yaşamadık yan etki olarak ama içtiğinden bi kaç dk sonrası aşıyı kustu malesef menenjitte de b tipi ağır sanırım bizde de ateş yaptı
Benmerve Linahilal rota ile bexsero olduk aynı anda yapmayalım bir hafta koyalım araya dedi doktorumuz. Rotada hiçbir yan etki olmadı, bexsero max 37,5 derece 2 gün 1 gece süren ateş ve birazcık huzursuzluk yaptı.
GokceMom_ Znpmd ılk dozları aynı gun mu yaptırdınız acaba agır geldımı bende yaptırıcam da kararsız kaldım arasında bı kac gun olsun dıyorum
Perianasi Linahilal hayır b tipi olan bexsero aşısı. A tipinde de nimenrix yaptırdık biz. Her dr farklı önerebiliyor
MelisasMom Linahilal bizim doktorumuz yaptı ve yapılıyor bir sakıncası yok dedi.. kızım rota virüslü biriyle temas edince sağlık ocağı veremi 1 gün sonra dokptumuz rotayı yaptı 2 canlı aşı yapılmaz derler ama yapılmasında sakınca yok dedi
gecekusu_- Linahilal ateş yapabiliyor o yüzden aşı olmadan yarım saat önce ateş düşürücü şurup içirin doktorumuz öyle önermişti ben oyle yaptım çok şükür ateşi çıkmamıştı
Alpaslanveannesi Benim oğlum 15 aylık ve hiç menenjit aşısı yaptırmadım, sizce geç kalmış sayılır mıyım? Bir dr fiyatları ne kadar? Tek doz yeterli oluyor mu?
Gfs713 Alpaslanveannesi hayır geç kalmadınız doktorunuza sorun o size takvim çıkartır bebeğim 13 aylık bugün 1. Doz menenjit aşısını oldu. Bizim planlamamız şu şekilde; 13.Ay= nimenrix 1 Doz 22.Ay=bexsero 1. Doz 24.Ay=bexsero 2. Doz Nimenrix’i 1330 tlye aldık güncel fiyatı bexsero bilmiyorum maalesef 1600 küsür olması lazım onunda sanırım