Yasminmiray10 Anneler bebegim14 aylık 8 kilo varmi bilmiyorm tam 1 yasinda mamayi bıraktı biberonu bıraktı corbalardan purelerden muhallebi yogurt gibi gibi kasik mamalari veriyorum pütürlü yemiyo sizinde boyle olan varmı büyür mü artk çok yorudlm istahsz
livanurvealpinannesi61 Yasminmiray10 sınır 7.500 kilo ben babybomb kullanıyorum kızıma hiç yemezdi 1 yıl oldu kullanalı daha iyi yemek yiyor kilo da Aldı
Minnakkk Yasminmiray10 saglıklı olduktan sonra kiloya takılmayın derim cok uzuldum cok doktor gezdim ama saglıklı oldugunu bildigim için pes ettim. 2 yasında 10 kilo 400 gram be 3550 dogdu siz dusunun ne kadar kilo almıs 😀 kızım da oyleydi hep zayıftı suan bes yasında 17.500 kilo bu rakamı gorunce mutlu oluyoruz yasıtları gibi orta seviyelerde 😀
Ruya_sahin35 Yasminmiray10 sıkmayın canınızı aynı anlattığınız durumu bende yaşıyorum hem de 2. Ayındam beri şuan kızım 10 aylık ama asla isteyerek bişey yiyip içmedi mamayı bile zorla içiriyordum ek gıdaya geçince rahatlarım dedim ama o da aynı zorla ağlaya ağlaya sanki ona işkence yapıyorum gibi hissediyorum artık
Dilekkk099 Yasminmiray10 aynı dert bizde de var maalesef oğlum ekimde 2 yaşına girecek hala 10 kilo yemesi de güzel ama çok hareketli bende pes ettim artık Tayyar özün kakaolu macunu sipariş ettim yarın elimde olacak ona başlatacağım inşallah işe yarar sanki hiç büyümeyecek gibi geliyor üzülüyorum.yaşıtları hem daha uzun hem de daha kilolu görenler yemiyor mu çok zayıf dedikçe sinirlerim tepeme çıkıyor
livanurvealpinannesi61 Yasminmiray10 ben kızıma 3 yaşında kullandım kilosu normaldi ama kilo almıyordu yemek yemediği için yemek yemeye başlayınca kilo da Aldı 1 yaş ve üzeri kullanılıyor
livanurvealpinannesi61 Minnakkk 5 yaş 17.500 kilo Az değil ki görümcemin kızı 6 yaşında 16800 gr falan doktor normal diyor
livanurvealpinannesi61 Yasminmiray10 bebeklik.com organik ürünler satıyor hande kaşkaş ve eşi firma sahibi