Hamburger 4-5 gündür su gibi ishali hiç geçmiyo rengi soluk bitkin halsiz iştahsız. Böyle bişey başına gelen önerilerinizi dinlerim 20 aylık
beyzzsenturkk_ Hamburger benim kızımda ishal kusma ates var iştahsız ve sürekli uyku halinde😞 4-5 gündür böyleyiz
beyzzsenturkk_ Hamburger 7 bucuk aylık 3 farklı hastaneye götürdüm sürekli acillerdeyiz bişey bulamıyorlar testler temiz ama cocuk hasta 39-40 derece bir anda ishal basladı ama kimse ne olduğunu bilmiyor
atlassmoms Hamburger doktor nasıl hiç birşey yazmadan gönderir ya bir de acile sokun isterseniz en azından serum takabilirler
beyzzsenturkk_ Hamburger evet bahsettiğiniz şekilde bazen yeşile de dönüyor ek gıda deseniz bu süreçte hiç bişey yemiyor ki rengi o yüzden böyle olsun
Htc4504 Hamburger bir tatlı kaşığı ile limon suyu ve tuzu karıştırıp verin etkili oluyor insaAllah iyi gelir
Nurellaa_ Hamburger merhaba bizde de aynı sorun var hatta ateş kusma . Doktor bir şey demedi salgında olabilir diş de dedi. Provit calpol ve bir ilaç daha verdi unuttum.
Nurellaa_ Hamburger geldi sanki. Ama daha çok yoğurt sarımsak yaptım o iyi gelmiş gibi hissediyorum. Teşekkür ederim size de geçmiş olsun
ikibebedublekahve Hamburger bir kaç ay önce yaşadık doktora götürdük köpek dişlerini çıkarıyormuş kulak boğaz enfeksiyonu olmuştu antibiyotik ve probiyotikle atlattık başka bir doktora götürün