Merhaba anneler. Bu postu peride de açmam daha uygundu ama haftalardır uygulamaya giriş yapamıyorum. Sizlerden utanarak öneri istiyorum 🙈 4 yıldır evliyiz. Evlediğimizden beri ilişkiden gram tat almıyorum hiç bişey hissetmiyorum. Orgazm falan geçtim ilişki esnasında ufacık bi haz bile duymuyorum. Öyle sinir bozucu bi durum ki zamanla evlilik yük olmaya başladı bana. Kendimi kullanılmış bi eşya gibi hissediyorum. Eşimi seviyorum ama sadece sevgi yeterli olmuyormuş evliliğin temeli kesinlikle cinsellikmiş bunu çok iyi anladım. Düşünüyorum da evlendim ama beni mutlu eden pek bişey yok bütün gün ev işleri çocuk bakımıyla uğraş karnımız doyuyo sağlığımız yerinde diye şükret sonrada yat uyu. Beni heyecanlandıran hiç birşey yok, çocuğu uyutayım eşimle başbaşa kalayım ona işve cilve yapayım sonra mutlu mutlu uyuyalım gibi şeyler düşünüpte kendimi motive edemiyorum. Eşimin en ufak bi hareketine günlerce trip atıyorum yeterki bana yanaşmasın diye bakıyorum. En güzel yıllarımı ot gibi yaşayarak eşime odun gibi davranak geçiriyorum. Eşimin hiç bişeyden haberi yok ilişki esnasında rol yapıyorum çok büyük bi çıkmazın içindeyim çare bulamıyorum. Hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum. Oğlum 2 yaşında durduğu yerde durmuyo tek başıma çocukla hastaneye gitmemde aşırı zor ne yapacağımı bilmiyorum. Belki istek arttırıcı kullanırsam ruhum canlanır bişeyler hissedirim diye düşündüm ve sizden öneri istiyorum. Şunu kullandım çok etkili diyebileceğiniz markaları paylaşırsanız sevinirim