Meriyys Merhabalar, cilt bakımı için kullandığınız gerçekten memnun kaldığınız ürünler var mıdır? Paylasırsanız sevinirim, atıyorum şu maskeyi veya şu toniği kullandığımda cildimde değisiklik güzellik oluyor dediğiniz , kendini farkettiren vs 🤩
starwomen Meriyys her cilt farklı ama benim cildim karma bana la Roche posayın ürünleri iyi geldi ve the purestin serumlarını kullanıyorum özellikle serumlardan sonra ciddi fark oldu cildimde
joyfulmom Meriyys procsinin kolojen setini kullanıyorum ve gua sha masaj taşı ile soğuk sıkım yağ ile masaj yapıyorum iyi geliyor ☺️
Ogulluana Meriyys ben purestin niacinamide serum ve kırmızı peeling ini kullaniyordum. Düzenli kullanımda gerçekten etki ediyor. Bir de ordinary aldım şimdi ona başlayacağım o daha iyi etkili olur diye dusunuyorum.
Angel00 starwomen karma cilt Nedir bana bir acıklarmısın bende diyorum cildim karma ama aklım karışıyor yağlı cilt mi acaba diye 🥲
Meriyys starwomen serumuna baslamayı düsünüyorum, yıkama konusunda kararsızım öyle makyaj biri de değillim
starwomen Angel00 alın, burun ve çene kısmını oluşturan T bölgesi yağlı yanaklarım kuru. Önce cilt tipinizi iyi analiz edip ona göre ürünler kullanmalısınız
sehpayacarpanserceparmak_ Ben the purestin serumlarindan cok memnun kalmistim ustelik emzirirkende kullanilabiliyor
Meriyys sehpayacarpanserceparmak_ bende purestin ton ipini kullandım çok memnundum yeniden almayı düsünüyorum, ve kırmızı peeling güzeldi, siz hangi serumunu kullanmıstınız?
Angel00 starwomen sorun orada analiz edemiyorum t bölgem yağlı onda problem yok netim ama yanaklarım bazen kuru oluyor bazen yağlı anlamıyorum çenemde sürekli sivilce çıkar burnumda siyah nokta Roche posay jeli bana cok ıyı geliyor
Meriyys starwomen Benim cildim de karma, ama alnımve göz altlarım ve biraz altı yağlanıyor nedense. Serumuna baslamayı düsünüyorum, burda ki memnuniyet oranına göre karar vericem :) yıkama konusunda kararsızım öyle makyaj biri de değillim
Marianne Meriyys kendi tecrübeme göre yazıyorum. 15 senedir sadece güney Kore ürünlerini kullanıyorum. 1.Yıkamadan önce yüzünüze hidrofil yağ sürün marka olarak Heimish all clean balm Yüz yıkama Cosrx çay ağacı özü Missha peeling asitli Dr. Cerucle toner Missha serum (C vitamini, hyaluronik, ceramide vs. Retinol emziriyorsanız kullanmayın) Cosrx propolis light krem Dışarıya çıkacaksanız güneş kremi Uykuya yatacaksanız krem yerine gece maskesi Missha
yagmurkokusu_ Eczacılar var onları takip edin öneriler yapıyor leke tedavisi olarak yosun peelingi başlayacağım retinol fazla lekem yok ama pürüzsüz yüzüm olsun istiyorum. Sırtımda ki güneş lekelerine de yaptıracağım. Güzellik merkezinde aldığım tüm ürünleri dağıttım iyi gelmiyor tek başıma yapıp araştırdığım da faydasız aknelenmeye başlıyorum.
joyfulmom Meriyys hergun düzenli 10-15 dk yapıyorum ve etkisini gördüm yüzüm daha aydınlık oldu gülme çizgimde biraz açılma oldu ☺️
starwomen Angel00 cilt analizini yaptırın o zaman belirsizlikten de kurtulmuş olursunuz ona göre ürünler seçersiniz :)
Meriyys Marianne çok teşekkür ederim, mi daha ürünlerini de niyetlenmiştim ama henüz kullanmadım, şahsen kullananan birinin yorumunu görmek iyi oldu sağolun
Flamingom Meriyys cilt tipi ve cilt sorunu önemli birde yaz kış evde bile güneş kremi. Ama rutin oluşturmak lazım sabah akşam aksatmadan yüz yogası da güzel yaşlanma için etkili yogadayoga youtubedan öğrendim. Diş sıkma için iyi geliyor 35 yaşındayım kırışıklıgım yok buldogg yanak içinde kaz ayagı içinde çok etkili. Baslangıç olarak hyaluronik asit nemlendirici c vit her cilt tipine uygun. C vit retinol niacinamid aha ve bha glikolik salisilik asit diye gidiyor ihtiyaca göre
Meriyys Flamingom göz altlarımdan sikayetçiyim ısık dolgusu yaptırmayı da düsündüm bi ara ama cesaret edemedim. Onun dısında cilt tonu eşitsizliğim ve hafif siyah noktayla beraber sebum. Dediğiniz gibi bir rutin oluşturmak gerek.. Bir heves alıyorum ama kısa süre sonra düzen bozuluyor, bı sefer istikrarlı olmayı düsünüyorum. Önerileriniz için tesekkürler..
yusramomy Meriyys cildim karma, çenemde cok sivilce cıkıyordu.Son 2 aydır thalia marka cay ağacı yağlı sabun kullanıyorum sabah aksam. Dısarı cıkarken de gunes kremi mutlaka. Sivilce cıkmıyor artık ve lekelerim de acıldı. Tavsıye ederım ben de yıllardır cekıyordum sıvılcelerden .