Suhedalm Selam sevgili anneler. Bebeğim diş döneminde ona kehribar kolye takmak istiyorum başkasının kullandığı kehribar kolye kullanılır mı ve nasıl nötrlenip arındırılır bilgisi olan yazabilir mi???
Zumra_Fatma Suhedalm baskasinin takildigi kolyeyi siz topragada koysaniz takilmaz bebeginize 0 almanix lazim
tubiiik_ Suhedalm başkasının kehrıbarını kullanma istersen nekadar nötrleştirsende onun enejisini alır
ikizzannesii Suhedalm başkasının ki kullanılır mi bilmiyorum ama zaten kehribarı arada bir toprağa gömüp nötrlemeniz gerekiyor
Snmtt Suhedalm valla ben hiç yapmadım öyle şeyler abisinin kehribarı vardı onu takacaktım hediye gelince ayrı oldu ama gelmeseydi takacaktım direkt ne olabilir ki🤷🏽♀️
tubiiik_ Suhedalm benım düşüncem ama abisi diyorsunuz bi başkasının bebesi degıl bilemedim isterseniz deneyın guzel gıne arındırın toprakta 1 gece kalsın bi ayetel kürsi okuyun deneyin bi
Suhedalm Snmtt çok kararsızım bende ne yapsam bilmiyorum. Nazarı negatifi falan çekiyormuş ya ona geçer mi ki acaba🤷🏻♀️
Suhedalm tubiiik_ abisi derken kuzen abisi benim yeğenim bize hediye etti annesi. Yenisini alma arındır kullan dedi ay çok kararsız kaldım yenisini alsam mı bunu mu taksam???
Snmtt Suhedalm ay hiç bilemedim olabilir de. Ama tuzlu su nazarı almıyor muydu atın tuzlu suya gider nazar falan😀