semanurbakir Kızım rota virüsü geçiriyor ishal kusma var ilaç verdi doktor ama geçmezse yatış yapilacak diyor geçiren var mı ne yapmam lazım geçmesi icin
Sinemeyra semanurbakir 2 aylığız bizde olduk bi gece hastanede yattık bizimkide ishal ve iştahsızdı sadece maylor damla verdi küçük die bişi veremedi 12 gündür isal
Bett1 semanurbakir asi yaptirmamis miydiniz kaç aylık? İlk oğluma asi yaptırmıştım şükür hiç olmadı ikinci oğlum a da bu ay içinde yapılacak. İki arkadaşımın çocuğu geçirdi hastanede tedavi gördüler biraz yorucu bir süreç ama iyilestiler
semanurbakir mirgulak hayır keskede yaptirsaymisim o zaman elimizde yoktu ne yazikki çok pişmanım yaptirmadigima
semanurbakir Bett1 kesinlikle yaptırın sonradan hastanelerde uğraşmak daha zor ben yaptiramamistim keşke borç alıp yaptirsaydim
Bett1 semanurbakir bizde kredi kartından cektiricez. Menenjit de yaptırdık ilk oğluma iyi ki yaptırdım diyorum. O zamanlar 250 falandi şimdi çok pahalı ama yaptırmak sart
Bett1 Metehand 1100 diye okumuştum 2 ay önce şu an ne kadar oldu bilmiyorum 2 doz 2300 falan simdi 3bine yakın olmustur
Efeemoom Metehand dün ikindi dozunu yaptırdım. 1500 rota virüs, 1850 de menenjit aşısının ilk dozunda verdim. Hastaneye göre fiyat değişebiliyor. Kavacık medisdateyi hastanesine gidiyorum
aysmom1 Ben yarın rotavirus aşısının ilk dozunu vurduracagim kızıma. Özel hastane takipliyim. Yine eczaneden mi almam gerekiyor? Doktor bir şey demedi. Yoksa hastanede var mı aşı?
Efeemoom aysmom1 hastanede var. Tercihe bağlı sağlık ocağında da eczaneden alıp yaptırabilirsiniz tabii
Efeemoom aysmom1 ilk dozunu 1200 TLye yaptırmıştım. Dün 2.dozunu 1500 TLye yaptırdım maalesef. Enflasyondan kaynaklı aşılarda zamlanmış Bayaa 🥺