Mervesema Kızlar bebeğimi emziriyorum 4 aylık olcaz ama bu hafta göğüslerim çok yumuşak sanki sut yokmus gibime geliyor norml mi bu☺️
MelisasMom Mervesema benim gögüslerim 8 günlükken yumuşadı çünkü bebeğim 8 günlük olana kadar mastit olmamak için sürekli sağım yapmıştım 😂 buzluğumda süt dolu bebeğim 4 aylık olmak üzere sadece anne sütü alıyor
Kbr79 MelisasMom merhaba bende sütümü sağıyorum bebeğim emiyor ama makine gibi çekemiyor tabiki bende sağıp veriyorum göğsümden emmiyor biberondan içiyor diye vicdan azabı çekiyorum daha 32 günlük bebeğim Ama anne sütü içiyor
Mervesema Ayni canım ya Bi göğsüm de benim var diğeri az su içiyorum başka birsey yapmiyorum vllaha canım sut alerjisi olunca hicbirsey yapamıyorum
yamacbeyim Kbr79 çok normal aslında kasları gelişmediği için tam çekemiyorfur keşke devam etseydin göğüslerini vermeye toparlardı zamanla , benim bebem de öyleydi şimdi baya çekiyor
MelisasMom Kbr79 aslınd bebekler makineden güzel çekiyor bence 😂 bebeğiniz gögsünüzü tutmuyorsa sürekli sağıp vermek yerine gögüs ucu ile deneyin birde sürekli sağıp vermek çok zor çünkü içtikçe çene kasları güçlenecek ah bu keyifçi bebeler
Elifelifelif Kbr79 hiç emmemesindense silikon uçla emmesi daha iyidir. Bir de öyle deneyin. Bebeğim 4 ay silikonla emdi şimdi kendiliğinden bıraktı silikonu göğsümden içebiliyor artık
yamacbeyim Kbr79 yoo hiçbir şey olmaz ama sizin teninizle emmesi daha güzel olur diye dedim. Bir de daha güzel çeker sütü alışırdı diye . Benimki de istediği zaman göğüs ucu istediği zaman memeyi direkt emiyor.