Muzeyyennn Kızlar merhaba, stokta sütüm var 4 aylık bebeğimi süt banyosu yaptırsam nasıl olur aranızda deneyen var mı
minikmucizem34 Muzeyyennn ben yaptım çok eğlendi küçük hanım 🥰sonrasında da mis gibi temiz duş ve uyku
kizcegunes Muzeyyennn süt banyosu için sütünüz mü var stokta? Nasıl oluyor yani kaç litre bir süt bu😬 merakından soruyorum kusura bakmayın
Minigim38 Muzeyyennn 6 aylik olana kadar bozulmuyor ben ek gıdasının içine yada dışarı çıkacağım zaman hep onlardan kullandım bitirdim
biranneninkalbi asude01 her annenin sütü bebeğine özeldir. Öyle her ihtiyacı olana verilmez. Aç kalırsa doyurmak icin verirsin ama içeriği gereği çok bir faydasi yoktur.
Minigim38 asude01 Hayır veremez çünkü her annenin sütü her bebeğe iyi gelmezmiş ben hastanelere bağış yapmak için gittim kabul etmediler bu yüzden
Star52 asude01 haha caiz değil ne ya. Sütü olmayan bir annenin bebeğine süt vermek nasıl caiz olmaz. İslam dini bu mu sizce gerçekten???????????
minikmucizem34 asude01 ben öyle biliyorum bilmiyorum benim sütlerin tarihi geçmişti taze değildi ondan yaptırdım ben
biranneninkalbi kizcegunes benimde vardı baktım olmayacak attım hepsini. Günde 200 ml sağıp atıyordum. 50 poşeti geçti attım bende
bebegimmm2405 biranneninkalbi asıl caiz olmayan şeyi sen yapmışsın sütü olmayıp açlıktan ağlayan bebekler var çöpe atıp ziyan etmekte nedir hesabı sorulur sana
asude01 Star52 ben demedim yalnız bir hanımefendi bana yazmış caiz değil diye ,bende merak edip sordum caiz değil mi? Diye ☺
Milose Star52 bende şöyle biliyorum annenin hiç sütü gelmezse mama alicak durumu yoksa emzirebilir diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim araştırmak lazım
Muzeyyennn Minigim38 ek gıdaya geçmesine daha var şu an 4 aylık ama bi 4 ayı daha var düzeltilmiş yaşına göre geçeceğim o zamana kadar bozulmaz mı
Bilgeebaby Caiz mi değil? Haahhshahahhaah peygamber torunları hemen koşarak gelmişler en iyi müslümanlar….. Her şeyede hemen koşarak islami açıklama getirmeyin ya gına geldi artık