ozlemckmk Arkadaşlar kızım suan 5 ay 10 gunluk 2 aylikken kolundan yapılan verem aşısı şuan su topladı ve kızarmış az omce farkettim daha omce yoktu boype bosey normal mi acaba
elifiii ozlemckmk evet normal, banyo yaparken üzerini cok ellememeye ve yara olup iltihaplanmamasına özen gösterirseniz hemen geçecektir. çok kuzarıp iltihaplanırsa lütfen saglık ocagınıza basvurun. şimdilik endişelenecek birşey yok.
melasya ozlemckmk benim oğlumfa 6 aylık sürekli kabuk bağlayıp düşüyo tam kurumadı ck dikkat ediyorum ama aşının tuttugunun belirtisiymiş bu.
Mom9 ozlemckmk normal, aşının tuttuğunun göstergesi. Hiç bişey yapmayın kendiliğinden kuruyacak. Hemşire öyle bilgi vermişti bize 6.ayabkadar olacak bu demişti
elifiii ozlemckmk üzeri kabuk baglamadan sarı yeşil ya da farklı renk olursa iltihaplanmıs olur. Temiz tutmaya ancak dokunmamaya özen gösterirseniz birşey olmaz. Kabuk olusunca geçecek..
zumramomm ozlemckmk bizimki sürekli iltihap oluyor sıkıyoruz yine oluyor 1aydir böyle şuan 5aylik nette normal diyor ama anlamadım niye düzelmedi🤷