Demettd Arkadaşlar iki gündür dönmeye başladık daha doğrusu dönmeyi keşfettik ama geri Dönemiyoruz ve kolumuzu düzeltemiyoruz , bunlar nezaman düzelecek tamamen dönebilicek 🥲 ve gece uyurken gündüz oynarken hep yüz üstü dönmeye başladığından beri başını bekliyorum nefes alamaz diye 🙈 yaşayan varmı
Yagmur_24 Demettd ay benim bebeğim de gece uykusunda dönmek istiyor geri dönmeyi bilmediğinden öyle bekleyip ağlıyor bi de😂 yıldık valla dönmeyi öğrrnse de dönse keşke arkadaşım 15-20 güne döner dio bakalım inşallah bekliyoruz
Binnur_cam Demettd bütün gün başında bekliyorum oyun halısında dönüyor aslında oynayabilir yüz üstü ama benimki mızmızlanmayı tercih ediyor 1 sn içinde olanlar oluyo gece döndüğünde genelde uyuyo burnu açıksa ellemiyorum mama verceğim zaman düzeltiyorum
Seevgii Demettd 4 aylıkken yüz üstü dönmeye başladı 4. Ay bittiğinde geri dönüyordu artık 6 aylık yuvarlanıyor ama hala koluna çok dikkat etmiyor.
Demettd İnanın şuan başındayım yüz üstü yatıyor kafası yan ama dönmek istediğinde dönemediği için tedirgin oluyorum 😂 sabırla tamamen dönebilmesini bekliyeceğiz ozaman 🙂
DenizErSahin Aman dikkat edin benim bebeğim dönmeye başladığında az kalsın yataktan düşüyordu anlık dönebiliyorlar çok dikkat
Demettd DenizErSahin evett asla bırakmıyorum beşiği dışında tek başına yerdeyken beşiğindeyken sıkıntı yok onun dılşında hep yanımda hep benimlee
DenizKusu2023 Hepimize gecmis olsun 😂dun kesfetti donmeyi,yatagini salona tasidim gozumun onunde olsun diye dediginiz gibi duz donduremiyor kendini,aglamaya basliyor nefessiz kalir diye cok tedirgin oldum ben de.
Demettd DenizKusu2023 evet bende öyleyim işte nekadar kafasını çevirsedw geri dönmek istediğinde dönemiyor 😏😀
beyzaoz Kızım 2 buçuk aylıkken dönmeye başlamıştı ve çok korkmuştum hiç beklemiyordum. İlk günler geceleri hep tetikteydim döner de burnu kapanırsa nefes alamazsa diye ama zaten dönmeyi beceren bebek kafasını da çevirip bir şekilde nefes almayı beceriyormuş biraz fazla pimpiriklenmişim
Hadya Demettd Kızım 5 aylık,360 derece dönmeyi ögrendi :D Baslarda dedigin gibi kolunu cikaramiyodu,sonra pratik yapa yapa gelistirdi kendini,gece yuzustu yatmayi da seviyo :D