Gamzeliiix09 Kaç gündür hamam böceğiyle uğraşıyorum yıldım artık iki tane çıktı mutfaktan oldurdum bugün bi tane daha çıktı öldüremedik ne yapsam gelmez cildirmak üzereyim önerileriniz varmi
Gfufyfyfggfg Gamzeliiix09 karanfili kaynatın suyunu gelen yerlere dökün bide kaynattiginiz kabida dolu bırakın koksun iyice
sunflower01 Gamzeliiix09 Defne yapraklarini geldiğini şüphe ettiğiniz yerlere eliniz ile bölerek atın Benim evden fışkırıyordu ben öyle yaptım şu ara Yok çok şükür İnşallah size de yarar
ecrinmasal Gamzeliiix09 aynı durumu yaşadım ılaclasttım bazen genede arada çıkıyor banyoda küçük olarak çıkıyor falan
Gamzeliiix09 Gfufyfyfggfg geldiği yeri bulamadım ki fırın koyduğum taraftan geliyor ama nereye koycam bilmiyorum
ecrinmasal Aynı benim de öyle çıkıyordu acayıp hemde mutfaktan da çıkıyordu banyo ıle mutfak sıkıntı zaten ben evi ılaclattım
Kzmoglum Gamzeliiix09 ben zirai ilaç satan yerlerden.suda karıştırılan Bi ilaç alıyorum yıllardır var ama çok şükür canlı görmüyorum genelde ölmüş oluyorlar ve ilaç kullanıldıktan 4 ay boyunca etkili oluyor kısacası senede 2 defa ilaçlama kendim yapıyorum canlı böcek görmüyorum