mhramom Arkadaşlar biz bebek arabası aldık da bin pişman olduk kullanımı berbat bagaja da sığmıyor arabamız küçük olduğu için hem bagaja kolay sığabilecek konforlu ve rahat bebek arabası almayı düşünüyoruz sizce ne almalıyız çok kararsız kaldım
Semaaa39 mhramom maxi cosi jaya bi bakın lütfen. Hem marka olarak hem tek hareketle açılıp kapanması olarak harika
Rainnnn mhramom kaç aylık bebek . Eğer oturma aşamasındaysa uygun fiyatlı olan baby2go alabilirsin kabin tipi şuan 2800
irmarose mhramom kinder baby sunny viper aldım bende sizinle aynı dertleri yaşadım uygun fiyatıı hafif tek elle kapanıyor ve bagaja rahat sığıyor iyi ki almışım
SareLinaM mhramom civilden baby2 gonbaston aldim kullanimi cok rahat valiz seklinde suruklenebiliyorda oneririm
Umut35 Aldığınız arabanın markası ne aynısı benim başıma da geldi tecrübesiz olduğum için araştırmadan aldım hem kaba hem de bagaja sığmadı
mhramom Rainnnn 6.ayın içinde oturma aşamasında ama fiyat önemli değil iyi birşey olsun da zaten ucuza kaçtık bçyle oldu
Rainnnn mhramom ha yok ben bildiğim bi o var diye dedim ama kabin tipi en ideali ben travel sistem mamas papas aldım çok ağır ama bagajım büyük ve kaliteli olduğu için memnunum
beyzacmvrc mhramom kesinlikle elele plane 2. Kabin boy. Hem fiyatı emsallerine göre çok makul. Hem çok pratik katlanıp kucuk oluyor bagaj da yer kaplamiyor. Hem hafif. Tek elle açıp kapaniyo. Valiz gibi çekiliyor Sürüşü de muhteşem yolda kendi kendine gidiyor sanki manevraları falan da çok iyi Biz aşırı memnunuz
Emily37 mhramom kızım 10 aylık ve biz cybex libelle aldık.inanılmaz hafif ve kapatınca minicik bişiy oluyor.biraz fiyatı yüksek ama uzun süre kullanılır bi ürün
mhramom Emily37 bebek için konforlu mu bizimki o konuda da kötü mesela güneşlik berbat çocuğa güneş vuruyor ve aşağı doğru kayıyor çocuk
Emily37 mhramom bana göre konforlu ve kaliteli bir ürün.biz ilk önce kanz xgo plus aldık ondan da mennundum oda konforlu güzel bi arabaydı sadece büyüktü.bu hem çok yer kaplamıyor hemde daha hafif ve kullanışlı diye aldık.