deletedmom111 Kızlar 4. Ay aşısı ateş yapar mı bebeğimin biraz ateşi var şimdi aşıya götürcem korkuyorum o da ateş yapar iyice ateşlenirse diye
Alibinnur1707 deletedmom111 canım belki aşı yapmayabilirler bi hafta önce bizde olduk hemşireler grip nezle atşi falan var mı diye sordular sen bi götür ateşi var falan de calpol götür yanında aşı yaparlarsa hemen ardından verirsin
Asafeymeninannesi deletedmom111 Aşı yapmadan önce muhakkak söyleyin. Bize yapılmamıştı çünkü Hiçbir aşı bizde ateş yapmazken 4.ay aşısı yapmıştı ne yazık ki Geçmiş olsun 🙏☘️
deletedmom111 Janss söylicem canım hani ateş yapıyorsa biliyim ki ona göre yaptırayim şimdi kimseye güvenemiyorum yapmaz der vururlar aşıyı daha kötü olur allah korusun
deletedmom111 Alibinnur1707 Öyle yapcam canım bide orda ölçsünler temassız ateş ölçer acaba yanlış mı ölçüyor ki bilmiyorum başıyla vücudunun sıcaklığı farklı bide aşı yaparsa ateş diye korkuyorum
Alibinnur1707 deletedmom111 ölçtür canım dikkat et ben aşıdan sonra hasta ettim sağlık ocağında grip kapmış aşıdan sonra 3 gün ateşi çıktı düştü durdu aşıdan zannettim acile götürdüm meğerse grip kapmış ona da dikkat et 2 gün üst üste ateşi çıkarsa doktora götür hemen aşıdan zannetme