Deletedmom_110 gazozolmaefsaneol hepimiz aynıyız sımdı Skechers 1000 tl ayakkabı buldum diye seviniyorum gerisini sen düşün bacım
gazozolmaefsaneol Deletedmom_110 günden güne daha da kötü oluyor evet Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 😐
Barlas18 gazozolmaefsaneol 1 kilo pirinç 1 kilo tavuk pirzola 1 kilo kapya biber 1 kilo incir 300₺ ödedim şoook
Beyzanrrrr gazozolmaefsaneol maaş günü gelir daha eve gelmeden bir tl kalmaz üstüne borçlanırız … Kira elektr su faturalar borçlar derken asgari ücretle ne alabilcez ki kredi kartından ekmeği alıyoruz bir tl nakit yok.. İki bebe var dolaptan alıyorum para geçtkce ihtyclarnı Bu durıma getirenin baştakinin belasını versin allah.. Değil geçnmek ihtiyaca yetmiyor ki keyfi ailecek çıkıp kahve alışverş yapabilelim genç yaşta borç ödemek için geçiyor zamanmz Allah çıkartsın 🤦🏻♀️
Usnac1995 Beyzanrrrr 2 çocukla çok zor. Benim oğlum 1 yaşında. Biz de 15.000 ile geçiniyoruz ama bize yetiyor. Yani öyle yetiyor işte. Herşeyden kısa kısa, taksitle ala ala … haftada bir gidersek yemeğe gidiyoruz senede bir tatil o kadar.
Beyzanrrrr Usnac1995 biZe düğün eşya bşy olmadı kendimz 2.el taksit kredi eşya almaya çalştk daha birçok eksğimz var o yüzden daha da skntı oluyor senin dedğin gbı senede bir tatil vs hayal bize 🥲Rabbim yardımcmz olsun..