mihran27 Kizlae bebeyim 4 aylık binkav gundur uyumuyordu bende doktoruna sorarak sipraktin verdim ama cok az verdim doktor verebilirsin dedi kaynana vesvese soktu zeka geriliği yapio diye bilgisi olan varmi yada kullanan icim çok huzursuz oldu 😔
Liyaninannesiiii mihran27 4 ay ataginda olabilir zararını bilmiyorum ama smdilikk vermeyin uyku gerilemesinden uyumuyor olabilir. Benim kızım 23 aylik düzenli uyuyan cocuk 2 3 gündür sürekli uyandi
Berko mihran27 o nasıl doktormuş ya internette baktım şimdi 2 yaş altına verilmemesi lazımdır yazıyor. Bi ara ben içiyordum sarhoş gibi dolanıyordum evde bebeğe olur mu hiç bana doktor ver dese bile asla vermem
zynn mihran27 yani zeka geriliği kısmıyla bı alakası yok olayın da onu merak ettim. E doktorunuz ver demiş niye tedirgin oldunuz ki
zynn mihran27 ya saglik alanında olmayan ilaçlara dair 30 sene önceki bilgisi ve duyumuyla kalmış kişileri kim olursa olsun takmayın bu kadar gecenize yazık
mihran27 zynn vallahi ya cok kotuyum bagira bagira aglicam o derece yani asla kendi kafama gore ilac vermem zaten doktoruna sormadan hele asla
zynn mihran27 bu arada 2 yaş öncesi önerilmiyor o ilaç bilginiz olsun. Prospektuse de bakabilirsiniz.
Berko mihran27 tamam canım üzülme sen bikereden bişey olmaz hele kaynanana hiç inanma onlar ne bilir ya eski kafalar onlara kalsa çocuk doğduğu an su işitirlerdi şekerli su bilmem ne sıprktin nerden bilcek o sallamış
Bellaprensesveprens mihran27 4 aylık beb3k için kullanılabilecek bir ilaç değil bizim doktorumuz antibiyotik bile vermiyor grip ilacını zor yazıyor. Bu ilacı sormuştum ben iştah açıyor diye doktor kesinlikle kullanma beyin gelişimini engelliyor iyi değil demişti o yüzden sizde kullanmayın. 1 damladan suan birşey olmaz ama 2. Ye vermeyin kv doğru söylemiş yani