Artemiss_ 8 aylık bebeğimin dilinde mavilik var mor ya da mavi karışımı bir renk ne olduğunu anlamadım böyle bisey yaşayan var mı kzlar nedir bu? Doktoruna yazdım detaylı bilgi vermedi geriler dedi ama hala şüphe içindeym
Sultanigde Artemiss_ nedenini buldunuz mu doktor gördümü acaba bebeğim 7 aylık dili böyle oldu çok endişelendim
Artemiss_ jap dikkat ettim ama yok mavi mor oyuncakları yok açıkçası hepsini topladım baktık sildik boya salan da yok anlamadım gitti 😣
Artemiss_ Tomris-Hatun aylardır kullanıyoruz ama hiç olmamıştı ondan olur mu acaba bilemedim öyleyse iyi bari rahatlarım 😂
tuuuba Tomris-Hatun epey bi zaman geçmiş fakat görünce yazmak istedim. Bebeğim 8 aylık birkaç gündür bende bi mavilik gözlemliyorum demir ilacı ocean kullanıyoruz sizin kullandığınız hangisiydi
Glsn00 @Artemiss_ Bebeğinizin dili Mantar olmuş genellikle bağışıklık sistemi düştüğünde görülüyor doktora götürmelisiniz aynısını bir hafta kadar önce yaşadım doktor damla veriyor bir hafta kullanımda geçiyor ama doktora götürmezseniz kendi kendine geçmez ilaç kullanmalısınız.
Artemiss_ Sultanigde evet canım demir ilacından oluyormuş bulduk ilacı kesince düzeldi başka bir ilaca geçtik sorun kalmadı azıcık oluyor yine ama önemli bir şey değilmiş 🙏 geçmiş olsun size de
Sultanigde Artemiss_ ama ben 3 aydır aynı demir ilacını kullanıyorum hiç olmadı şimdiye kadar. Başka bi sebebi olabilir mi 😔
Artemiss_ Sultanigde yok canım ilaçtan oluyomus istersen sen de bi göster doktoruna belki o farklı bisey der bizim geçince sonra üstelemedik inşallah bir daha olmaz
Tu_Na Artemiss_ kan ilacı verdikten sonra ağzını temizle gazlı bez ile karbonatlı suylada silersen olur