Pirayem Bebeğim 10 aylık oldu ama hala ek gıdayı istemiyor, 8,5 kilo, kilo çok önemli değil ama vitamin alması da önemli, bisküvi bile yemiyor sıfır yani, ne yapacağımı şaşırdım, var mı bir önerisi olan?
aliarasguler Pirayem 11 aylığız daha yeni yemeye başladım 6.aydan beri upraşıyroum herşeyin tadına bakıp ağzını kapatırdı yemezdi dhaa yeni yeni yemeye başladık benimkinin aklının ermesi lazımmış demekki yemesi için sofrayı anlıyo yemeğn ne olduğunu biliyo biz yerken yemek istiyor öyle öyle bir haftadır tam anlamıyla yiyor valla en zorlandığım süreç ek gıdaydı
aliarasguler Pirayem önerim onun yanında yemek yemeniz bişey yedireceğin zaman önce sende ye o zaman anlıyolar merak ediyorlar
Ozgenizz Pirayem birlikte sofralara oturun hanımefendi ikiniz aynı anda kahvaltı öğlen akşam yemeği yiyin ve yemek esnasında eline salatalık meyve vs verin ilgisini çekip zamanla yiyorlar
Merveovunc-1 Pirayem ah o kadar zorki seni çok iyi anlıyorum. Tuzsuz yemiyosa biraz tuz at ve her çorbayı dene az tuz ile. Ben bu sekilde tarhana vermiştim gğnde üç öğün nerdeyse😂 az tuz ile başka tğrlü asla yediremiyordum 8aylıktan bir yaşa kadar verdim her gün tarhana sonra da yavas yavas başladı yemeye ama çok yavaş yavaş.simdi iki bıcuk yaşında biraz daha iyiyiz