Hacoks Arkadaşlar kizimin 1 yasina girmesine 5 günü var kan ve b12 değerleri düşük dedi doktor kan degeri 11.1 b12 250 cokmu düşük neler yapmalıyım yükselmesi için
kuzucuks Hacoks hergun yemeklerine bebeğinizin avuç içi kadar kiyma koysanız ya da köfte yapsanız yemeklerine corbalarina kemik suyu koysanız aynı hergun sanki takviye veriyormuş gibi düzenli olarak yapsanız duzelebilir
Sedaalya Hacoks kan da b12 de takviye ile 1-2 ayda hemen normal değerlere ulaşıyor hiç sorun etmeyinn
Bertugnunannesi Hacoks b12 ile hemogram birbirine baglantılı ilerliyor bazen kanını yükseltmeye calıs aynı zamanda b12 takviye ver Dr muhakkak bişeyler vermiştir et balık kıyma yeşil mercimek vs bunları eksik etme
Pirayem Kan fena değilde, b12 düşük baya, takviye almanızı önermiştir zaten doktor, düzelir hemen, b12 zeka için çok önemli
Hacoks Pirayem kan ilacini değiştirdim ocean di bestirona gectim doğrumu yaptim bilmiyorum devletinkine karşı alerji oluşmuştu o yüzden degistirmistim ocean baslamistim b12 için de oceanin vitamini önerdi doktorda zeka olarak şuan cok iyi maşallah her söylediğini anlayip yapma dedigime bile yapmayarak geri çekilerek karşılık veriyor istemedigi birsey olunca kafa sallayarak hayir diyor bir kere gösterdiğim oyuncaklarla hemen ayni sekilde oynuyor falan ilk cocuk tabi bilemiyorum cocuklar bu zamanlarda bu sekildemi yoksa dahami gerids kizimin yaptiklari bilemiyorum b12 evet gerçekten önemli o yüzden bende üzüldüm düşük olmasına