HeyBaby07 20 aylık kızımla tatile çıkacağız inşallah. Mutlaka almalısın dediğiniz önerilerinize talibim.
nmt41 HeyBaby07 Ubv ışınlarından koruyan şapka bolca zıbın müslüm örtüler terlik güneş kremi en önemli bunlar birde mayo bez tabi .. kolluk alabilirsiniz güneşlikli simitler var onlardan da olabilir isimleri ne diye geçiyor bilmiyorum bir de sinek için spray olabilir yanınızda mutlaka calpol ateş ölçer bulundurun
Emir_mom HeyBaby07 mayo bez,şapka,temiz içerikli güneş kremi,gölgelikli çocuk simidi aklıma gelen bunlar ☺️
momandad_16 HeyBaby07 mayo bez mayo şapka güneş kremi gözlük kolluk simit havuz çorabı birde bu tişört gibi mayolar oluyor onlardan alırsanız daha iyi olur çocuğunuz çok yanmaz güneşte omuzlarını vs korur
Ahabha HeyBaby07 acik bufeye gidecekseniz yemek termosu ve kilitli buzdolabi poseti alin, yemek saatinde yemezse daha sonrasinda termostan besleyebilirsnz. Simit pogaca meyve vs ara ogun icin ekstra alip kilitli posetle yaninda tasiyabilirsnz
HeyBaby07 Emir_mom teşekkürler bunların hepsini aldım da ne olur ne olmaz diyede tavsiye almak istedim bazen en önemli şey dikkatimizden kaçabiliyor 😊
Hellobello HeyBaby07 canım kendi hazırladığım listemi paylaşaym benim kızım da 19 aylık yeni döndük tatilden ☺️