Dlk55blt-rdvn 10 buçuk aylık bebeğim geceleri çok sık uyandığı için gün içindeki uyku sayısını 2 te ddüşürmeye çalışıyorum ama sabah çok erken kalktığı için(6) 10 a kadar dayanamıyor 8 de uykusu geliyor böyle olunca da akşama kadsr yine 3 uyku durumunu yaşıyoruz bu sırunu nasıl çözebiliriz
Divayorgun Dlk55blt-rdvn çok erken kalkıyormuş. İkiye düşürmek gündüz uykusunu alamaması yine gece sık sık kalkmasına sebep olur.
Dlk55blt-rdvn Divayorgun 3 kez uyuduğunda da durum aynı artık ne yapacağımı şaşırdım gece uyusa bi de erken kalkmasını sorun etmeyeceğim ⅞ kez uyanıyor gece en az
Aylizinannesi2 6 da kalkınca 9 a kadar oyalayamaz mısınız. Uyanınca 3 saat sonra 1. Uyku, uyandıktan 3 buçuk saat sonra 2. Uyku, uyandıktan 4 saat sonra gece uykusu yaptırıyorum uyku eğitmeni bu şekilde yapmamı söyledi
Dlk55blt-rdvn Aylizinannesi2 malesef çalışıyorum ve bakıcı benim kadar sabırlı olamıyor tabiki normalde de zor bi bebek bişe diyemiyorum krize girerek ağlıyor
Dlk55blt-rdvn Aylizinannesi2 2 buçuktan önce de evde olamıyorum ve meme bağımlısı olduığu için 2. Uykusundan önce emzirmem gerekiyor yani 3 te 2. Uykuya geçmesi gerekiyor sizin dediğiniz hesap prk uymuyor bu şekilde 1. Uyku ike 2. Uyku arasında 4 buçuk saat oluyor