Fatosla Kızlar tertemiz hoppala satiyorum normalde 600 TL ama buradan alan olursa 450 e bırakırım. Dolap hesabım fatosla89. Kargo da benden olucak :)
Balbocegiiiiii Ben istanbula gelicem de behenirsem alırım hiç görmediğim türden bi hoppala gibi duruyor baska fotosunuda atar mısınız bakayım bide markası ne sökülüp takılıyor mu alıp kıbrısa götürmek istiyorum
Fatosla Balbocegiiiiii tamamen sökülüyor kutusu da duruyor hatta. Burada başka fotolarını da ekliyorum
Fatosla Balbocegiiiiii markası jusso şuan fiyatı yaklaşık 1000 TL. Almadan önce ben de çok araştırdım en güvenli hoppala bunlar. Ayaklı olanlar. Bebeğinizin yere basması için eğlenceli vakit gecirmesi için çok iyi. 3 ayarlı da yükseklik boyutu var. Ben biraz geç almışım 4 5 aylıkken alsam uzun süre kullanırdım ama 6. Ayda aldım kızım şimdi yürütülmek istiyor.
Fatosla Minikobaby daha aşağısı maalesef olmaz. Zaten kargo çok masraflı inanın. Elden teslim alırsanız 400 olur
Fatosla dolap uygulamasini kullanıyorsanız oradan alabilir misiniz. Kargoyu trendyol express ile gönderim yaparım hızlı gelir. Teklif verin yeterli