Mnkksercem 3 aylık olmak üzere. Oğlum pişik oldu ve geçmiyor bir türlü.. Mustela kullanıyorum hiç. İşe yaramıyor
Minik4 Mnkksercem trosyd kullandım kızıma ama benimli 10 aylıktı kullandığımda düzeldi sonrasında ufacık bir kızarıkta olsa artmasın diye sudocrem sürdüm birde bübchen
2mmom Mnkksercem benim kızımda 3-4 ay civarında çok fena olmuştu fito yazmıştı sağlık ocağı 2-3 günde geçmişti 🥺 2.kızımda önlem olsun diye naturalive pişik önleyici aldım çok iyi geliyor azıcık kızarıklık görsem sürüyorum hemen geçiyor hem doğal içim rahat
momandad_16 Mnkksercem madecassol deneyin çok iyi geliyor oğlum bezi bırakana kadar pişik sorunu yaşadık biz hep madecassol hametan ve travazol bu üç kremi mutlaka kullandım madecassol de iyi gelmezse mantar olmuş olabilir travazol kullanmanızı tavsiye ederim
Mnkksercem Gamzeaykut kremi pişikten sonra mı kullandınız öncesinde mi. Pişik olduktan sonra geçirir mi şu an piiik olmuş durumda
343458 Mnkksercem mustela benim oğluma da fayda etmiyordu bebek bepandol ıyı geldi şimdi onu hep kullanıyorum