Yusufayse Bebeğim 3,5 aylık Akşam karanlık ve çok gürültülü oluyor Siz düğünlere gidiyor musunuz ya da ben gitmeli miyim bilemedim..
menek16 Yusufayse ilk 2,5 aylıkken gitmiştim ses sitemine uzak yerde bereli şekilde ara ara sessizliğe çıkardım genel olarak uyudu zaten
busraalper Yusufayse benim oğlum 5 aylıktı kardeşimin düğünü kına gecesi hepsine katıldım. 7 aylıkken de ablam evlendi yine aynı şekilde katıldım. Eğer ki davulcu yoksa bir problem olmuyor uyuyor. Ama davuldan korkuyor.
sadekahve_bitter Yusufayse geçen 2 aylık bebeğe sünnet düğünü yapmışlardı abisiyle davul zurna eşliğinde durdu ve onun gibi 1-2 bebek daha vardı pistin önündeki masalarda oturuyorlardı İlk düğüne 7-8 ay civarı gittik en arkada oturduk
Minel-inannesi Yusufayse keske hergun dugun olsada gitsek😃 evde uyumayan bebe dugune gitcegimizde uyur kalir yada dugun yerinde uyur kalir hic uyanmaz🤦 evde normalde uyursa bile saat basi uyanan cocuk dugunlerin basindan sonuna kadar uyanmaz😂 su ara 11aylik ve bu durum dogdugundan beridor davetli oldugumuz hatta davetli olmayipta mahallemizdeki sokak dugunleri icin bile gecerli😆
Yusufayse Sizin yorumlari okuyup gitmeye karar verdim bi baktim ki bebis uyuya kalmış, eşim gitti ,bende evde kaldim:)
Gunesaryamom Yusufayse 3.5 aylığız bizde şu ana kadar 2 düğüne gittik 😁 valla hiç zorlanmadım bazen uyudu bazen etrafı izledi genelde bebek bakım odası oluyor zaten kisisel bakmini orda hallediyorum miss 🙂
Seyma_aslan123 Benim bebeğim daha 1 ay 1 haftalik ben şimdiden ilerde bi yere gitcek olsam nasıl gidicem fln diye düşünmeye başladım eşim olmadan asla bi yere gidemem galiba 🤦♀️
ilaydacemiko Yusufayse 2 aylıkken arkadaşım evlendi müzik sisteminden uzakta gitim 3 aylıkken eşimin arkadaşı evlendi davul çıkana kadar durdum uyudu onda da