ecee_asyalina Arkadaşlar 23 gün önce normal doğum yaptım dikiş yerim aşırı iltihap tutmuş durumda acaba kadın doğuma gitsem alttan bişey sokuyorlar mi yoksa dışardan gözle mi muayne ediyor korkuyorum
Nisaaabbk ecee_asyalina belasima hiç böyle.bi olay gelmedi ama bence dışarıdan bakarlar akıntı duruma iltipaha ona göre ilaç yazar doktor .bı şey sokacağını sanmıyorum zaten yeterince hassas şuan o bölge .eğer bı cihazz vs sokmak isterse izin vermeyin zorla bakcam demez herhalde
edabky ecee_asyalina Ben de 21 gün önce doğum yaptım. İltihap oluşur diye korkuyorum, nasıl oluyor iltihaplandiginda? Farklı bir sıvı mi geldi dikiş yerinden, ağrı vs. oluyor mu?
minikayaklarr ecee_asyalina ben her gün o bölgeye fıs fıslı batikon püskürtüyordum birde tuvalet sonrası ılık suyun içine de batikon koyup öyle yıkıyordum fazla elinizi sürmeyin enfeksiyon bebeğinize de zararı olacağı için mutlaka doktora gidin dışardan bakar ama içerde de enfeksiyon olabilir ihmal etmeyin geçmiş olsun
ecee_asyalina edabky yeni doğum yapmışım gibi aşırı ağrı oldu bide ben telefonumun arka kamerasıyla fotoğrafını çekmeye çalıştım baya sapsarı sivilceler olmuştu dikislerimin üstünde
Tgkaneses Elle muayene olur bişiy sokmaz git mutlaka kontrolüne. Zorlanıyorsan Dr a ara sor foto at. Gel derse git ya da çok agrın varsa da git bi iğne yapar faydası çok olur.