Dgsvgbrs Merhaba adetime 10 gün var idrarda çift çıkıyor ama biraz bekleyince ,kan verdim 1.20 birkaç gün tekrar idrar yaptım yine çift anlayamadım yaşayan var mı
Elfgrn Dgsvgbrs adete 10 gün varken gebeliğin çıkma oranı çok düşük olsa kanda çıkardı. İdrar restleri yanlis gösterebiliyor. Kan doğru olanı
Zlhaanne Dgsvgbrs geçen ay yaşadım idrarda çift kanda yok adet gecikti artık sinir oldum kadın doğuma randevu aldım sabahına adet oldum
Dgsvgbrs Elfgrn bence de ama hadi test yanlış diyelim hepsi mi yanlış kafam karıştı , görümcemin de idrarda asla çıkmazmış kanda çıkarmış ilginç
Elfgrn Dgsvgbrs toplu aldıysa testleri hani syni testler böyle yanlis gösterebilir benim de başıma geldi 5 tane test yaptım hepsi pozitif kan verdim yok ondan sonra zaten testleri olan güvenim gitti hamile olduğumda kaset test ile gözün zor gördüğü silik bir çizgi ile kan verdim çok düşük dahi olsa kanım çıktı yani 5.67 kana geçer geçmez öğrenmişim o sebeple olsaydı çıkardı bir de 10 gün var adete idrar testine çıkması biraz daha güç ama kanda kesin çıkardı 10 gün önceden yine adetinizi bekleyin en doğru sonucu o zaman anlaşılır