Zehrademirci Bebeği tortikolis olup düzelen var mı arkadaşlar sanki boynunu sağ tarafina çeviremiyor gibi hep soluna yattığı icin mi oldu bilmiyorum şimdi hep sağına yatırıyorum ama yine de bi doktora goturcem
1aysekaplannnn Zehrademirci benim bebeğimde vardı 3 buçuk aylıkken farkettik fizik tedavi egzersiz vermişti bebeğini sırt üstü yatir ben youtubedeb birdeyler açmıştım biraz sağına bakcak 2 dakka sonra soluna iki dakka öyle öyle 10 kere yapcak sabah öyle akşam 1 haftada düzelmişti
Msbnannesi Zehrademirci canım hiç korkma öncelikle cocuk cerrahı dan randevu al o muane ve film ister bize bazı hareketlerde verdi film temiz di ama kafasını sola yaptırıyordu. 1 hafta içinde büyük değişiklik gördüm egzersiz mutlaka yaptır. Yüzüstü indir karnını yastıkla destekle sağa sola cıngırakla salla cevirsin oda iyi hiç korkma🌸
Deletedmom_106 Zehrademirci şu an 3 yaş bitti düzeldi Gbi . Fizik tedaviye gitti bi süre . Sonra iyi gelmedi dedi çok anlatan biri değil ama dışardan gördüğüm kadarıyla düzelmiş
rrumeysaa1 Sağa çevirdiğiniz de ağlıyor mu yani siz sağa çevirdikçe baya ağlar öyle bişey varsa Bi de karın üstü yatırınca kafasını kaldırabiliyorsa düz şekilde o zaman tortikollis değildir
Zehrademirci Msbnannesi teşekkür ederim içim rahatladi ben Perşembe gününe normal çocuk doktoruna randevu almıştım ama cocuk cerrahisine mi almam gerekiyo